View Single Post
Staro 01.03.2015., 20:08   #4489
Nixis
Casual gamer
Moj komp

Nixis's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Razocaranje, mobitel ne izgleda na nista. Pozadina sa ruzno izbocenom kamerom, vrh i dno imaju trake kao iPhone6, sto se tice specifikacija takoder minimalni napredak koji vecini korisnika nece znaciti nista.

Kamera kao nekakav napredak ali ga ne vidim. Na konferenciji koju sam gledao do 19:10 vjerujem trajala je i duze, vidio sam, ispricavam se na izrazu, preseravanja sa kamerom boljom nego iPhone, duplo brzim punjenjem nego iPhone i nekakvim pojednostavljenjem opcija i novom bojom izbornika...wtf? Boja je improvement koji je vrijedno spomenuti, smartphoni su dosegli vrh i polako padaju kako i prodaju tako i u nekakvim improvementsima.

Ovo govorim kao veliki samsung fan, nisam appleovac jer iPhone nikad nisam posjedovao.

Jedino vrijedno spomena je 4k rezolucija ekrana, koju g3 vec posjeduje skoro godinu dana i wifi punjenje. Ovo ostalo je uzas. Po meni, u dizajnu je s5 ljepsi , jedina mana mu je bila debljina i onaj plasticni rub, ali djelovao je mocnije. S6 vuce malo na Alphu. Baterija je slabija nego na S5 , ne vjerujem da ce novi proc i ostatak softwarea moci ustedjeti toliku potrosnju energije da se to ne osjeti. Ekran je iste velicine, g3 iako ima 5.5, nekoke kao meni sa prosjecnom velicinom ruke nije prevelik.

Ne isplati se uzimati S6 dok mu cijena ne padne na polaili nize. Pretacu iz supljeg u prazno.
Nixis je offline