View Single Post
Staro 28.02.2015., 22:13   #1845
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor DariX Pregled postova
Imao si "staru" grafu koju si reklamirao, normalno da ce ti potrajati. Ne bi ti ni u drugim ducanima nista brze proslo jer ocito vise nemaju istih tih grafickih novih zapakiranih nigdje na lageru (stara je serija, pa nije jucer izasla).
Dobio si bolju grafu za svoju staru krepanu i jos 2 godine NOVOG jamstva na to. Jako si dobro prosao, ekipa u ducanu ti je brzinski odgovarala na mailove i valjda je ocito da nije bilo do njih problem nego do ovlastenog uvoznika. Jos su ti htjeli brze rijesiti problem kad su vidjeli koliko navaljujes i da oni ne mogu to ubrzat, pa su ti nudili poprilicno okej opcije za zamjenu.
Platio si da ti posalju doma, ali to je pretpostvljam do toga sto je frend fizicki dostavio karticu kod njih (kao sto je netko vec i napisao).
Kakve to ima točno veze što je imao staru grafičku? Imao sam i ja staru (7870) pa sam u microlineu dobio novu za 5 dana (270x) a imao sam i staru (gtx 7850) pa sam dobio isto tako (jaču 270) isto iz microlinea..ono nije da sam jedanput nešto reklamirao već bar 20x i nikada nisam čekao duže od 15 dana, pogotovo kada se radi o microlineu gdje je ta njegova grafička i išla na servis... znam to jer je sada ta grafa kod mene

A dostavu su mu rekli da on mora snositi i do njih i od njih, pa i napisao je to. A frenda je poslao upravo zato da ne mora placati dostave, frend mu ide vikendom u zg i vikendom iz zg, s njim sam se i našao te obavio zamjenu za moju 290...pa eto valjda mu je bolje bilo 0kn dati nego 80-100kn za poštarinu

Citiraj:
Autor lokisimo Pregled postova
Stvarno?

Jer ja sam dobio ovakav odgovor

"Poštovani,

samo u prvih 7 dana od datuma kupnje mi snosimo troškove transporta.

S poštovanjem"

"Poštovani,

po zakonu smo mi dužuni snositi poštarinu od nas do ovlaštenog servisa i obrnuto, što mi i snosimo.
Od nas prema Vama i obrnuto, trošak snosi krajnji korisnik.

S poštovanjem"

Pošto mi je to bilo skupo, ja sam dao prijatelju da odnese kada ide u zagreb. I sada kada riješe bude mi poslao po drugom prijatelju.
Sve u svemu, drago mi je da se javio ovdje na forum jer je ovako puno bolje prošlo, dobio je novo zapakirano i dobio je što je htjeo.

Tako da @ADM čitajte i dalje forum dobro je to nekada jer napravite pravi potez Mi smo tu da pomognemo vama a i vašim kupcima Ak ništa drugo bar da natjerate ovlašteni servis da da nešto bolje, nešto što vaš kupac i zasluzuje
FRipper je offline   Reply With Quote