Citiraj:
Autor Manuel Calavera
Sinac to sa memorijom na 6xx seriji i ovo na gtx 970 uopće nije isto. Radi se o tome da ovaj drugi fragment ima 1/7 brzine. Također mislim da se tu više ne radi samo o 4K gamingu kao što je xy puta spomenuto - u tome i jest problem
linus opet o tome (od 10. min negdje)
https://www.youtube.com/watch?v=BMBNNQWO-qw
Mada ne mogu vjerovat da još furaju ovu priču o "nesporazumu" između marketinga i inžinjera. Iskreno, mišljnje tih recenzenata o problemu čiji posao ovisi o proizvodima takvih firmi mi i nije 100% uvjerljivo. Pogotovo njihovi testovi ovog problema (često smiješan izbor igara na 1080p, 4K rezultati su ionako marginalni, ne testiran frame timing i sl.)
|
To s memorijom mi je jasno i znam da je dio memorije sporiji. Makar po grafovima u testovima ne vidim da to ima utjecaja na konačan rezultat - FPS u igrama.
Citiraj:
Autor Nybelung
Kolega Sinac pojma nema što je prikazano na frame time grafu i zašto je isti problematičan. Stoga je njegovo mišljenje nebitno. 
|
Posipam se pepelom, nisam dobro gledao što piše... No, u svakom slučaju to je problem. Ukoliko ga ne poprave na bilo koji način - banana...