View Single Post
Staro 28.02.2015., 16:39   #1841
DariX
Premium
Moj komp

DariX's Avatar

Datum registracije: Sep 2011
Citiraj:
Autor lokisimo Pregled postova
Evo da se javim. Grafička predana na servis 23.01., danas napokon prijatelj javlja da je preuzeo grafičku, dobio sam na kraju novu Sapphire R9 280x trix. Na servisnoj primci nema navedeno koliko je jamstvo ali pretpostavljam da je važno ovo što piše na jamstvenom listu od microline servisa, jamstvo 24 mjeseci.
Što se mene tiče ja sam odlučio da neću više kupovati u ADM pošto je ovo ipak sve bilo previše komplicirano, i predugo za mene. Pohvale s moje strane na brze odgovore, iako su bili bez detaljnih informacija i na tome što je ovo sve ipak na kraju dobro riješeno za mene. Ali zbog toga vremena, moljakanja prijatelja da mi odnese i pokupi grafičku jer oni naplačuju poštarinu u oba smjera idem sa drugom trgovinom za moje novo računalo. Hvala svima na pomoći
Imao si "staru" grafu koju si reklamirao, normalno da ce ti potrajati. Ne bi ti ni u drugim ducanima nista brze proslo jer ocito vise nemaju istih tih grafickih novih zapakiranih nigdje na lageru (stara je serija, pa nije jucer izasla).
Dobio si bolju grafu za svoju staru krepanu i jos 2 godine NOVOG jamstva na to. Jako si dobro prosao, ekipa u ducanu ti je brzinski odgovarala na mailove i valjda je ocito da nije bilo do njih problem nego do ovlastenog uvoznika. Jos su ti htjeli brze rijesiti problem kad su vidjeli koliko navaljujes i da oni ne mogu to ubrzat, pa su ti nudili poprilicno okej opcije za zamjenu.
Platio si da ti posalju doma, ali to je pretpostvljam do toga sto je frend fizicki dostavio karticu kod njih (kao sto je netko vec i napisao).

Vjeruj mi, ja sam reklamirao neke druge stvari u 2 druga ducana (necu navest koja dva). Njih 4 radi za "salterom", sjede za kompom cijeli dan i nitko se nije udostojio 2 dana odgovorit na mail. Tek kad sam osobno dosao tamo (45 minuta autom) predat proizvod, frajer mi je rekao da je "vidio neki mail o RAMu"
U drugom ducanu sam reklamirao HDD, trebalo im je mjesec dana da ustanove da je krepo i jos 2-3 tjedna da dobijem novi.

Mislim da je vrijedilo cekati koliko si vec cekao. Cak se ja osobno ne bi ni zalio platiti dostavu (koliko si uopce dao? Ne vjerujem da si 100kn potrosio), a dobio si NOVU graficku, BOLJU i NOVIJU od stare i jos 2 godine jamstva.
Da ti je bilo tako hitno kao sto si rekao, uzeo bi neku od one dvije ponudene grafe.

Nije da ih branim, ali meni je osobno smijesno kako se zalite na to sto ste platili dostavu, odmah se ministarstvo i udruga potrosaca spominje gledam tu po drugim topicima, nekima ni ne prolaze reklamacije nakon mjesec dana (dobiju natrag postom strgani proizvod)

a sad malo ontopic:
Kupio sam kod njih svoj prvi komp (prije 7 godina), ekipa je tada maksimalno izasla u susret oko preporuka sta da zamijenim u konfiguraciji i objasnila mi par stvarcica oko komponenti.
Prije 2 godine je buraz uzeo monitor, sve super proslo.
Prije godinu dana je buraz uzeo onaj jeftini komp za 1500kn (trebalo mu za firmu), sve super proslo, dostava bila brza, ekipa je sve brzo odradila, sve dan danas radi.
Sestricna prije godinu dana uzela laptop tamo. Bio sam s njom i gospodin za salterom (Dario) je bio jako susretljiv. Sat vremena nam je hodao iza i dolazio naprijed noseci raznorazne modele. Onaj koji smo mi htjeli nisu imali na skladistu, trebalo se cekat tjedan-dva, a sestricna je isla u Split studirat i trebalo joj je malo hitnije. Nakon doslovno sat vremena vadenja raznoraznih laptopa (proslo ih je jedno 10+), njegovog objasnjavanja koji je kakav i koje prednosti ima, mi na kraju nismo uzeli niti jedan Prodavac je to muski podnio, bio je i dalje nasmijan i rekao je da mu je zao sto nismo nasli nesto sto smo htjeli. Sljedeci dan me zvao (ostavio sam mu broj moba) i javio mi je da laptop koji smo prvobitno htjeli dolazi za 4-5 dana. Uzeli smo kasnije taj laptop i logitechov mis. Sestricna vrlo zadovoljna
DariX je offline   Reply With Quote