View Single Post
Staro 28.02.2015., 15:18   #577
darkydark
N0teb00k n00b
Moj komp

darkydark's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor Tupars Pregled postova
Takva solucija mi nije pala na pamet.
Problem je što sam u malom stanu, nemam posebni stol za računalo, pa tako ni za eksterni monitor... Inače bih kupio desktop i gg.
Karticu i napajanje bih još i preživio sa strane, samo teško je znati kako će sve to funkcionirati... Hm hm.

EDIT: Koji sam ja teški idiot, pa imam televizor -.-
Citiraj:
Autor His Airness Pregled postova
E to je "pravi" docking

Šteta što yoga 2 nema docking, bio bi savršen.
Uglavnom puno hvala za preporuke, budem malo proučio
Citiraj:
Autor Tupars Pregled postova
Eh, na kraju izgleda da neće biti ništa od toga, BIOS ima whitelistu podržanih grafičkih kartica, izvan toga nula bodova.
Nema veze bios whitelista s eGPU, sam eGPU adapter koji ja koristim u članku ima prekidač koji mu odgodu paljenja i onda se upali nakon POST-a i to funkcionira najnormalnije, a takvo preskakanje je moguće jer Express Card podržava hot swap. Kao dokaz za par dana izlazi eGPU članak s HP Elitebookm 2570p i R9 270X - i taj ima whitelistu na svemu živome

Ti si zamjenio nešto - jedno je u tvom mjenjat dediciranu grafičku u samom laptopu, drugo je eGPU

Uz finu porciju čevapa i zdeni radler možeš doć i do mene koji dan da testiramo to u akciji s tvojim notebookom.

Ili mozes jednostavno kupit gore navedeni Asus. Samo da te unaprijed upozorim, nečeš pronaći laptop kvalitete izrade poput tog HP-a više, koliko god da se trudiš.

i7 11850H, 32GB, 17.3” FHD, RTX A3000
1TB A2000, 2TB KC3000
Linđa

i5 8500T, H310I-IM-B, 32GB, 10GbE X-3
1x 150GB Intel S3520, 3x2TB Crucial MX500, 4x12TB Toshiba MG07ACA12TE
Truenas Scale
File Share, Plex, Jellyfin, Nextcloud, qBittorrent
darkydark je offline   Reply With Quote