View Single Post
Staro 28.02.2015., 15:32   #1050
zanfa
Registered User

Datum registracije: Feb 2015
To je živa katastrofa koliko oni nisu upućeni što radi lijeva a što desna. Dan poslije nego je bio tehničar i zamjenio mi router i uređaj za televiziju zove me godpođa iz službe za korisnike i kaže mi da vide da imam starije uređaje i da će mi ih zamjeniti novim te da će mi dati besplatno 1 mjesec HBO paket. Ja joj kažem da je bio njihov tehničar i da mi je zamjenio router i tv uređaj, a ona uz 10 sekundi pauze kaže da nezna ništa o tome. I na kraju se dogovorimo da će doći tehničar i instalirati nove uređaje. Jučer su mi uključili HBO kanale i onda mi popodne govore da bi bilo dobro da izbacim televiziju iz paketa kako bi imao internet garantirane brzine. Nitko se nije zapitao zašto mi je brzina pala i luta od 1,6 do 2,5 Mbs, a sve kao posljedica zamjene routera. Stari router je radio stabilno na brzini 3Mbs, ali je imao problem restartanja, a gušenje parice i max. brzina je druga stvar koju očito nemaju volje riješiti. Sreća da mi nije žao što sam odvalio pola žbuke i proveo nove kablove u potkrovlje jer će mi gore trebati u skoro vrijeme jer ga sređujem i što sam vidio da je stari kabel ispravan.
zanfa je offline   Reply With Quote