28.02.2015., 09:37
|
|
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Autor MarkoZD115
Evo ljudi i mene, ponosan vlasnik Xperie Z3, iako me razljutilo što mi je prva propustila vodu, dobio sam novu od Sony-a. Što reći? Izrada odlična, dizajn predivan, dosada najkompaktniji Z flagship radi zaobljenih rubova (izuzev compacta), ekran je dobar što se tiče prikaza, što se tiče kalibracije očajan je. Zvučnici su dobre kvalitete al su tihi. Kamera je ok, lošija od G3 i Z1 (da, lošija, čak se i Sony izjasnio da bi mogla biti lošija radi drugačije leće). Baterija mi je iskreno ok. Nit smrdi niti miriše, vidim da ju hvale na sve strane, meni niti jedan mobitel ne izdrži do kraja dana, ovaj nije iznimka. Sve u svemu obavlja svoj posao odlično, ponajviše zbog brzine/fluidnosti/stabilnosti.
Čisto da se zna da sam imao Z1, Z1c, N5, iP5s, S5, G3, Z3 mi je dosad najbolji
LP
|
Što si radio sa mobitelom da ti je uspio propustiti vodu ?
Citiraj:
Autor MarkoZD115
Neznam, u svakom slučaju ljetos sam imao Z1 i kamera mi je davala wow rezultate, imam osjećaj da je dosta bolje pejzaže obrađivala. Dns mi frend dolazi sa Z1c pa ću opaliti jednu brzinsku fotkicu i uploadati. Moguće i da je meni mob neispravan, jer fotke na Z3 su mi brat bratu - loše
|
Možeš li Marko malo detaljnije pojasniti i objasniti zašto su ti slike loše , sa čime nisi zadovoljan ?
|
|
|