View Single Post
Staro 27.02.2015., 20:46   #3799
KhongLo
Registered User
Moj komp

KhongLo's Avatar

Datum registracije: Jan 2015
Upravo sam ti to i naveo - trenutno: GTX 960; timeproof: R9 280.

U svim igrama koje sam isprobao otkad imam R9 280 mogao sam igrati na max ili čak ultra i imati 60 FPS-a, a očekujem da ću za 2-3 godine na istoj grafi moći vrtiti stvari na medium s 30 FPS-a. Doduše, imam Gigabyteovu grafu, ali razlike u odnosu na MSI-jevu koju ti razmatraš gotovo da i ne postoje. Jest da je svaka novija generacija igara sve zahtjevnija, ali opet nisam stekao dojam da se to mijenja toliko brzo da bi grafička kartica koja je jučer bila vrlo dobra danas bila za baciti u smeće.

Osim ako stvaro nisi veliki NVIDIA fanboy, mislim da ti ne treba predstavljati veliki problem to što bi sada kupio grafu iz drugog tabora. Osobno sam na svima kompovima koji su mi dosad prošli kroz ruke imao kombinaciju Intelovog procesora i AMD grafike, ali kada bih slagao konfu isključivo ili primarno za gaming (valjda će jednom svanuti i taj dan ), vrlo rado bih stavio u nju NVIDIA grafu ili AMD-ov procesor.

Samo još jedna napomena za svaki slučaj: TDP od R9 280 je 200 W, što zahtijeva jače napajanje od GTX 960 kojoj je TDP 120 W.
KhongLo je offline   Reply With Quote