View Single Post
Staro 27.02.2015., 10:21   #1396
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
to ima maltene kompletna ergela
To si zaključio na temelju ČAK vas DVOJICE koji imate problem s time?

Tvoj hejt prelazi u nešto kudikamo smješnije i tragikomičnije....

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
oke nemam veliki uzorak ali 280x - jedan boot, 280x - nema slike, 290 - jedan boot, 290x - nema slike, 270x - radi. nakon mog javnog istupa kako mi se čini da je ovo neki debeli bug se javio još jedan član koji je rekao kako je imao isti problem na 6xxx i 7xxx modelima, jedno ono 5-6 komada.

ne bi rekao da se baš radi o malom bug-u
Ja eto, na već 11oj radeonki unazad par g primarno koristim hdmi za spajanje kompa na monitor, i pazi, SVIMA RADI hdmi....

Iskreno, jedini PRAVI bug hdmi izlaza na radeonkama je power management istog. To je tak debilno složeno da bi je zavitlao kroz prozor da nemam sammyeve monitore sa tv-om pa imam daljinac za upalit monitor.
Naime, sleep kompa imam isključen u winsima, ali sleep monitora mi je na 30min neaktivnosti. Kad prođe tih 30 min, monitor ukopčan u hdmi se ne ugasi, nego objavi da provjerim spoj, to blinka još cca 5 (ili čak 10 min) i onda se baci u sleep. Vratit ga iz sleepa se ne može ničim osim paljenjem na daljinski ili na touch panelu na monitoru na on tipku, bez obzira što sam ja stisnuo key na tipkuši ili scimao miša, komp da signal da sam ja to napravio, ali monitor ne dobije 'pobudu' za dizanje iz sleepa, kao što recimo najnormalnije funkcionira ako je spojen na dvi ili vga ulaz. Žešća debilana, imho.

Citiraj:
Autor esc Pregled postova
trebao bi bacit van tu 270x i kupit si neku poštenu nvidiu,a to je gtx 960
kako nema smisla hype,ili ima igara ili nema koje mogu prebacit ali oni su lažno oglašavali,kartica nema stvarnih 4gb,mogli su jednostavno stavit i 3gb(pravih) i nitko se nebi bunio
i onda još gazda nvidie veli to nije bug,to je feature
Kako će bacit radeonku van, kad em je mazohist i voli imat ono po čem k.nja, em te divne zelene grafe ne mogu majnat, šta misliš da se on uhvatio radeonki jer su mu lijepe crvene pred očima

A ova izjava velikog zelenog vođe, ne da je za plakat, nego je za kolektivnu tužbu cijelog svemira zbog notornog bezobrazluka i bahatosti a ne tih par amera što se skupilo za tužakat se s njima....