View Single Post
Staro 27.02.2015., 08:54   #1451
vorda22
Guest

a nikaj, nakon jedno mjesec i pol uzimanja, kod slijedecih priprema (kosarka) sam tako puko da se nisam oporavio par godina. u 3 tjedna mi je kilaza sa 101 na 92 otisla, samo proljev, nisam mogao jest. nema sanse da nije od toga bilo, jer sam bas primjetio fizicku promjenu na misicima, nemogucnost bilo kakvog dobivanja osjecaja pumpa i kao da sam nesto napravio u teretani, kao da sam radio na prazno. osjecaj drasticno drukciji. mozda se jednostavno poklopilo s necim drugim (pretreniranost?), ali znam da sam cuo da su nekim kosarkasima u reprezentaciji prije priprema mjerili kolicinu u krvi i shodno tome odlucili da li smiju uzimati ili ne.

isto tako jedan puta kad sam isao vaditi krv, CK mi je bio 1200 bez da sam uzimao kreatin, pa me doktorica poslala vadit troponin da provjeri da li je srcani misic ostecen (navodno kad je CK visok to moze biti i znak da je bio infarkt). to je bilo naravno dok sam imao upalu misica, pa se tijelo valjda repariralo. nakon par dana pauze, CK se vratio na 180 tako nesto, kako i treba biti kad nemas misica za reparirati
  Reply With Quote