Tema: Iskon
View Single Post
Staro 27.02.2015., 00:13   #1873
hardtoget
Premium
Moj komp

hardtoget's Avatar

Datum registracije: Feb 2015
Bruno_Rv, probaj nazvati Iskonov info tel, barem ces znati sto se zbiva..:/

Meni je jucer ukljucen paket 50/10, radi odlicno, no, isto sam morao obaviti 3 poziva info telefonu i jedan mejl reklamacijama (mada je problem bio administrativne prirode i krivog informiranja).

Potpisao sam ugovor 24mj. za paket DUO Hit 30, krajem sijecnja. Pocetkom veljace, 2.2., osvane na Iskonovim stranicama paket 50/10...Buduci da sam kod metroneta bio blizu centrale, ni 300m prema kalkulatoru, pozelim za 20 kn vise 50/10.
I nazovem info tel, da bih zelio 50/10 buduci da sam ugovor potpisao 10 dana ranije, ulazim u 14 dana zakonskog roka...
Ljubazni djelatnik na info tel. mi nakon provjere kaze da je proces vec u tijeku, s 27. sijecnja, i da je je jednostavnije pricekati da se usluga ukljuci i onda prebaci na veci paket...
Router i pismo dobrodoslice sam dobio vec pocetkom veljace, ukljucenje je bilo 17. veljace, sve kako su najavili SMSovima, tocno i bez kasnjenja.
Sve je od prvog trenutka radilo bez greske, osim sto sam bio razocaran maksimalnom propusnoscu jer sam ocekivao daleko vise, buduci mi je centrala "pod nosom". No i to se promijenilo nakon par dana, izgleda da su me stavili na neku bližu centralu.

Nazovem info tel, da promijenim paket i onda hladan tus..moze, ali gubim popust od 15kn (akcija koju sam iskoristio s paketom DuoHit 30 na 24mj.).

I da ne duljim, nije to samo 15kn, nego bi i paket Duo hit 50 bio po punoj cijeni, bez popusta. Dakle, umjesto 185kn bi mi racun isao na 220.

Lijepo objasnim da sam cekao jer sam dobio takav info od njih samih, al nista. Nije bilo druge nego sastaviti mejl i zatraziti to objasnjenje napismeno, jer sam usmeno dobio dvije razlicite informacije.

Na mejl mi je odgovoreno odmah drugi dan, i 15 minuta kasnije mi je ukljucen paket DUO Hit 50 s dopunom ugovorne obveze. Vec sam bio prilicno nabrusen i onda se sve poslozilo kako treba, neocekivano brzo.

Eto, to je moj slucaj. Moram priznati da sam bio malo "razocaran" kod drugog poziva, ali sve je rijeseno ekspresno na obostrano zadovoljstvo (moje svakako je).

S prijasnjim operaterom, Metronetom sam bio ekstremno zadovoljan godinama, imao sam flat fiksnu telefoniju i flat internet 2007 godine, po cijeni t-comovog paketa "nicega". Teh. sluzba super, usluga super, cijena isto tako. I tek sada sam odlucio prijeci na Iskon jer 50/10 za 200kn je ponuda koju nisam mogao odbiti

Sto se tice Iskona, osim ovog malog nesporazuma oko paketa, moram reci da sam zadovoljan zasada. Ljubazni, susretljivi, do sada tocni i na vrijeme.
Uostalom, to bi trebao biti default, kako je netko rekao ovdje na forumu.

Nadam se da ce i vama biti tako, s ukljucenjem i promjenom paketa
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	4174062671.png‎
Views:	392
Size:	31.4 kB
ID:	14601  
hardtoget je offline   Reply With Quote