View Single Post
Staro 27.02.2015., 00:01   #4554
sandokan111
Banned

Datum registracije: Dec 2013
Citiraj:
Autor athmo Pregled postova
Okej, treba mi netko objasniti ovaj fenomen. Javim se službi na Facebook da mi dignu brzinu s 3 na 5. Sad me prije pola sata zove tehničarka da je to učinjeno. Koju crnu magiju su primijenili? Profil se nije promijenio uopće, i bio je attainable upstream oko 5mbps, no na speedtest neovisno o tome radi li maxtv ili ne vidim točno ono što piše u routeru -- 4.8mbps. Download je na 38, a ne 30? Što se dogodilo da odjednom je router njihovom intervencijom počeo koristit maksimum "lufta" brzine koje puste — točno 38mbps na speedtest? Inače koliko sam vidio profil za 5mbps upload je oko 7000 kbps pušteno pa aj to je oko 5, ali baš uvijek imam 4.8? Zaista čudno.
Malo nisam razumio sto si napisao sve. Atteinable ti je max, i on nije 5 nego 17. Actual je ono sto ti je namjesteno za profil.
Ova sto si je dobio je vjerojatno pustila max po profilu a to je 38/4.8, i zato sad na downloadu imas 38 a upload 4.8. Vjeorjatno je pokusala rijesit problem al ga ne zna rijesit pa je napravila bilosta samo da uspije, sto ocito nije
sandokan111 je offline   Reply With Quote