View Single Post
Staro 26.02.2015., 23:07   #3731
markecSMB
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor vedran031 Pregled postova
Sto cvilite pa to nije normalno, kao da je to najveci problem na svijetu. Razumijem vas da ste ljuti na njih, ruku na srce i ja sam. ali tako je kako je, pojeli smo govno i idemo dalje. Bolje mi je i ovako nego da se vratim na adsl 4mb (eto sada uvode vdsl pa se nadam da ce uskoro i bnet popravit brzine itd)

Mjesecno pravim 200-250gb prometa, tu i tamo se desilo da predem 300
VDSL ti radi na većim frekvencijama od ADSL2+ i veće je gušenje na većim udaljenostima.

Meni na 2,5km od DSLAMA veću brzinu ima ADSL2+ nego VDSL, i nikakva tehnologija nikada to ne može promijeniti. To je fizika materijala i ne može bit bolje (za mene koji sam 2 i pol km od DSLAMA)....ko je bliže super.

Al VIP je dofurao OPTIKU 10m do moje zgrade, i onda ne ide s optikom nego s kabelom. I ima nesimetrične brzine i limite.

Općenito BNET ima loše pingove prema europi....al navodno brutalne pare namjeravaju uložit u optičku mrežu u hrvatskoj (al ne do samog stana il kuće). Rade svoju infrastrukturu, prije godinu dana su prekinuli svjetlovodnu vezu koju su imali preko preko 400kV dalekovoda prema Krškom.

Sad u doba 4k filmova imat ovakve limite....ma daj, odjeb
markecSMB je offline   Reply With Quote