Citiraj:
Autor markecSMB
Mama mi ima 2d paket 12mbit/s (2d plus paket)....i sad prvo što vidim na njihovim stranicama je da taj paket sad iznosi 15mbit/s.
Ne žele povećat na 15-
Inače ne živim s majkom, al sam imao operaciju pa se kod nje oporavljam tak da sam većinu mjeseca kod nje i uspio sam napravit više od 320GB prometa (oba smjera).
I stavili su brzinu na 2mbita od 18-24....ajd da je pola, al ono šestina, baš jadno.
Ugovor je do 1.9. a onda AMIS FFTH....bez obzira što mi mami ne treba, al za istu paru i da se makne od ovih bijednika.
Najjadniji su od svih operatera, baš sam nezadovoljan.
|
Nije za iste pare za manje para je, bar u mom slučaju imam 3u1 od amisa ffth. Net im je najbolji definitivno nemogu im niti jedni bit konkurencija što se neta tiče(i nema limita flat je flat), telefon ko telefon bilo je i kod njega riktanja nekih echo, šumovi, al kad se sredi sve 5, al iptv im je još uvijek ko u 19om stoljeću iskreno ono brže nađem stream neki jadni sa boljom slikom nego šta mi je na iptv-u to je žalosno, a prijavio više puta i ništa zasad nemogu kao još gledaju hoće bit kakvih poboljšanja u vezi tog, tako da b.net što se tiče telke je bar po mojem mišljenju najbolji(govorimo o digitalnim običnim kanalima, ne HD) i naravno kome ne štekaju kao šta su meni dok sam bio nekih 6 komada zadnjih 5 godina.