Pisem Chelski iz navike, pocela navika jos od doba kad je Abramovic usao u klub. Samo ne znam ni za to ChelsEA, jer ako si zelio naglasiti ovo zadnje - pogresno je. FC Chelsea je muskog roda, a ne kako vecina nasih vrlih komentatora cita kao ChelsEA (zensko ime u eng.).
Razlika izmedju tih nabrojanih i Chelsea je sto su Barca i Real pobjedili. Ok, Real realno nije ni imao tezak posao. Greda je bila, doci cu i na to. Barca je pobjedila Citya, eng prvaka u gostima, uz dva gola postignuta. Jedino nisu ok igrali prvih 5min drugog poluvremena. Sve ostalo su u potpunosti dominiriali, i City moze biti presretan da je zavrsilo samo 2:1. Kad ce Messi sljedeci put uz penal promasiti prazan gol? Zar je prazan gol ikad prije promasio?
Sto se tice Reala, gledajuci tako Chelsea je trebao izgubiti 4-5 razlike vs PSG-a. I tu je ta razlika izmedju nabrojanih i Chelsea. Bayern, Barca i Real su dominirali protiv svojih protivnika. Bayern cak i sa crvenim kartonom.
Chelsea to nema. Niti moze dominitirati. Barem ne protiv jacih protivnika. Sve sto sam od njih i posebice Moua ocekivao sam i dobio - bunker. Real moze igrati defanzivno, no bunker? Nikad. Barcu i Bayern da ne spominjem, oni stalno igraju all-out-attack.
Ma nevazne su sve ove analize i nasa naglabanja. Jedva cekam uzvratne utakmice, najvise radi Chelsea - PSG. Od Bayerna ocekujem lagan prolaz, mada Shakhtar nije za baciti, dapace. Real je sve osigurao jos pri izvlacenju, a od Barce ocekujem jos jednu laganu pobjedu. Sad, jedno su ocekivanja, a drugo sta ce biti