View Single Post
Staro 26.02.2015., 21:25   #2294
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Ne kužim zašto pišeš Chelski?

Anyway, po meni je ChelsEA još uvijek nepoznanica i treba vidjet kako će odigrat protiv PSG-a drugu tekmu, ne možete iz jedne loše tekme odmah reći da Chelsea nije kao Barca, Real i Bayern koji isto nisu briljirali prve tekme. Bayern odigrao 0-0 i crveni im dobio ponajbolji vezni ove sezone, Barca uništila Man City prvo poluvrijeme pa onda drugo odigrala katastrofa gdje je City uz bolju realizaciju mogao preokrenut rezultat i crveni gdje je Alves prethodno igrao rukom, Real isto vodio 1-0 i onda greda Schalke-a i da je to ušlo ko zna kako bi završilo. Nitko od njih nije briljirao pa tako ni Chelsea koji ima najtežeg protivnika.
A to im je valjda fora jer je vlasnik rus!Kao ono ,jedini klub koji ima stranog vlasnika!
Da mileni,ali ja govorim o tempu samog nogometa. Nema praznog hoda,kao ono Cassilas se baci na loptu,pa lezi na njoj par sekundi.Ili recimo kad ostali imaju rezultat koji im pase protiv Barce ili Reala,onda se od 10 minuta efektivno igra dvije.U engleskoj se igra 100 na sat do kraja,a publika prezire izlezavanja.
Po mom osobnom misljenju rado bi gledao susret barce i chelsea,jer mislim da chelsea ima bas ona oruzja koja mogu nauditi barci.Odlicne skakace kod prekida i fizicki mogu odgovoriti na barcin presing.bilo bi zanimljivo
I da ,ako nemas pojma koga bi stavio,idi na srecu,mozda pogodis,pa budes car poslije!