View Single Post
Staro 26.02.2015., 19:08   #2290
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Ne bi bila na četiri prva mjesta u to sam siguran pošto ne bi izdržali taj ritam. Malo je PL zahtjevnija.
Po cemu je PL zahtjevnija? Radi fizikalije?
Pa jedan City kao prvak tog PL-a ne moze se sastavit sa loptom vs Barce. Barca ima uzasnu obranu, sto recimo Real i Bayern najbolje pokazu. A ovi ne mogu 3x opalit po golu, za prvi sut im trebalo 45min.

To su ti fizikalci? Za atletico ne znam, no da stavis Barcu i Real u PL borili bi se za prvo mjesto. Chelski i ostali bi bili ispod ovo dvoje, jer oni malo teze protiv bunkerasa prosipaju bodove.

PL je nekad bila najbolja liga. Kao sto je to bila i talijanska. Sada? Ma daj, pogledaj im samo rezultate unazad par godina po Europi. Vecinom spanjolci uzimaju, a sad je tu i famozni bayern.

Jedini klub iz PL koji moze ovim konkurirati je Chelski. City je u europi drugorazredna ekipa, ManUTD-a vise ni nema u europi, Liverpoop? Arsenal? Pa te ekipe ne bi izdrzale ni 45min vs reala ili barce. Unatoc tom silnom 'tempu'.

Jedino sto PL ima je izjednacenost. Recimo meni osobno je bundesliga najdraza za gledati. Puni stadioni, atrakcija, pun k golova. Ali nema vise ni malo izjednacenosti, bayern je uvjerljiv. Zato i liga nije bas nesto, iako ju svi debelo podcjenjuju.

Cinjenica je da engleski prvak pukom srecom prosao uopce skupinu. I da je pukom srecom izgubio 'samo' 2-1 vs Barce doma. U uzvratu ce ih ovi ubiti. Arsenal doma prima 3 komada od Monaca kojeg vjerojatno necemo ni gledati u LP dogodine. A on dolazi iz 'strasne' Francuske lige.

Chelskia je vratar i majcica fortuna spasila vs PSG-a. I vjerojatno ce ponovno parkirati autobus i na svom terenu protiv PSG-a i u domacoj utakmici.

Ovo gore su cinjenice o najjacim klubovima iz 'najjace lige svijeta'. E sad, po cemu je najjaca? Valjda po ekipi kojima je najdraza i najuzbudljivija za gledati, pa tako pisu po netu?

Ako cemo se voditi tim smjerom, meni su dvije najjace lige Budesliga I i Bundesliga II. Vise atrakcije i golova nego u PL.

Treba razlikovati najjaca i najdraza. Ovo drugo vam moze biti cak i famozni HNL. Ok, sad pretjerujem bat ju get d pikchr!
Mileni je offline