26.02.2015., 12:53
|
|
Semper iratus
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
Autor Mogy
Tu se puno njih zaje*e kao što sam se i ja kada sam tek bio krenuo gym i nisam bio dovoljno informiran, misle da možeš jesti sve i svašta zato jer ideš kile dobivati, ali isto tako ako jedeš sve i svašta nakuplja ti se salo pa ćeš doći svinja, a to sigurno niko ne želi, nego želi povećat mišićnu masu, a ne salo.
masa: voće, meso, riba, složeni uh, zdrave masti - orašasti plodovi (bademi, kikiriki-najisplativiji, lješnjak, orah), posni sir
defka: PUNO povrća (jer je niskokalorično + ima razne vitamine, vlakna), meso (pileća prsa, pureća prsa), riba (tuna, sardine), masti (isto vrijedi kao i gore), posni sir
izbaciti i na defki i na masi: jednostavne uh, šećeri, fast food itd

|
ma razumijem ja, nije masa od bombona i coca-cole; nego sam htio reći da ne ću pretjerivati. gledam jučer onog panja scoobya na youtubu, slaže neke obroke za studente ili prezaposlene badibildere pa mu se sve svodi na zaleđeno ili prerađeno povrće i mjericu wheya... ili kad slažu neki dijetni plan koji se svodi na doručak od zobenih i wheya, ručak od piletina i špinata i večeru od posnog  ma nemoj me... ne ću mazat nutellu na pizzu i zalit je sa litrom fante, al ću sigurno danas ručat onog masnog odojka koji čeka škrovadi, a dobre su šanse da mu priložim i koju žlicu domaće francuske.
mislim, svaka čast ljudima koji su toliko odlučni da imaju volje jesti tu kartonsku hranu svaki dan, ali ipak ću malo uživat u tome šta jedem
|
|
|