View Single Post
Staro 26.02.2015., 09:14   #1418
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Našao sam savršen avatar

Btw. ako ćete lokat svaki vikend i žderat sve i svašta, preskakati treninge ili imati treninge slabog ili osrednjeg intenziteta onda se možete pozdraviti sa napredovanjem.

Samo da napomenem da ja vama tu ne pametujem, nego govorim istinite činjenice koje sam i sam iskusio pred 3-4 godine kad sam žderao sve i svašta, zajebavao se na treningu itd itd.

Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Još sam negdje tamo 2008-me čitao na forum teretana o utjecaju kreatina na jetra. Navodno, ne baš dobrom. Moram se potruditi naći članak.
Uvijek me zanimao taj kreatin, i svi su pisali bajke o njemu, no u jednom času je cijeli forum zamro o toj temi. Onda se raja podijelila na whey pipl i napredne pipl. Po fotkama su mi svi bili više manje isti
Evo 2. članka sa valjanim izvorima o kreatinu, 1, 2

Citiraj:
MYTH CREATINE HARMS THE KIDNEYS AND LIVER
Truth: Unless you have a pre-existing medical condition, creatine use should not damage your kidneys or liver. Most of the hype has been the result of anecdotal reports. In one study which tracked healthy athletes over a five-year period, football players who used creatine at levels up to 15.75g of creatine per day showed no effect on markers of renal or kidney stress. In another study conducted by Dr. Kerry Kuehl at the Oregon Health Sciences University in Portland and presented at the 2000 annual meeting of the American College of Sports Medicine, the kidney function of 36 healthy male and female athletes who consumed 10g of creatine per day was examined. After twelve weeks, Dr. Kuehl found that creatine did not adversely affect kidney function.

Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 26.02.2015. u 09:21.
Mogy je offline   Reply With Quote