Citiraj:
Autor 9800pro
Ekipa pitanje za korisnike dual sim mobitela, još ako netko ima l90 dual bilo bi super.
Naime kupio bi taj mob (ili g2 mini dual) pa me zanima kako to radi. Nije za mene već za ženu pa bi htio da nema problema s time.
Također koliko kraće traje baterija ako su obje kartice unutra.
Thx
|
Evo, budem ja odgovorio kao zadovoljni vlasnik L90 duala.
Baterija ovog mobitela je više nego solidna i može izdržati puno veće napore nego dosta single-sim modela. Koliko bi baterija duže trajala da nemam popunjena oba slota, nemam pojma, niti me zanima. Neka ti bude dovoljna informacija da će intenzivnijim korištenjem mobitela s obje kartice moći izdržati 2 dana bez punjača.
Što se tiče funkcioniranja dual sima, stvarno radi bez greške.
Obje kartice su aktivne i u stand-by modu čekaju dolazni poziv. Znači dostupan si cijelo vrijeme na oba broja.
Po preuzimanju poziva, druga kartica postaje nedostupna, sve dok razgovor ne završi. Potom su obje ponovno u stanju pripravnosti.
Druga stvar, prilikom upućivanja poziva ili slanja smsa, L90 dual ima super rješenje u obliku kapacitivne tipke ispod ekrana čijim dodirom se automatski mijenja kartica na kojoj želimo izvršiti taj "trošak" (poziv ili sms). Djeluje trenutno!
Zaista ne bi trebalo biti greške s ovim uređajem.
No, da ne duljim, škicni malo i moj potpis.