Citiraj:
Autor Princ288
A sta on moze odbiti rma grafu ako jeidenticna po modelu njegovoj? Ovdje vidim nije i nece ni imati identicnu njegovoj pa je odmah mogao traziti povrat novca
|
Nemoze odbit istu rma. Ali koliko sam skuzio iz prepiske oni je "cekaju". Sad je pitanje koliko oni cekaju tu rma karticu.
Citiraj:
Autor wooden
@sandokan, čitaj šta se piše, trgovina mu je ponudila dvije kartice, jednu novu i jednu refurbished ali jaču, i to je sasvim ok od njih.
|
Tebi mozda ok, meni mozda ok, njemu ocito nije ok. Tko si ti ili ja da sudimo o tome? On je kupio to sto je kupio iz razloga samo njemu znanih. Ocito nije zadovoljan s ponudjenim, a ti si mu na to odgovorio "samo sebi mozes naskodit" pa je jasno da pricas gluposti jer nema on sto sebi skodit. Ja sam se osvrnuo na taj detalj i njega komentirao.
A o vrhovnom sudu cemo neki drugi put, bilo bi dobro da si barem pogodio na koji sud ide al ajde.
Citiraj:
Autor Forace
Ili si jednostavno kupi drugu, a od ovih traži povrat novaca pa kad stignu stignu ... ako nema boljih opcija i to je rješenje.
|
Inace, da to vise ljudi radi trgovine bi puno bolje rjesavale reklamacije. Ja osobno kog god savjetujem dajem im ovaj savjet i nitko nije "45 dana bez grafe" iz jednostavnog razloga sto se reklamacija ili rjesi ili ne rjesi i jasno je iz prvih par dopiski s trgovcem na kakav ce te nacin tretirat. Ako se prave mutavi i zavlace fino se trazi povrat novca i kupi se druga grafa. Tu i tamo imas rizik da ces dobit istu takvu RMA umjesto novaca, al to je to.
Citiraj:
Autor Nybelung
Imo, to je i više nego korektno od njih.  Ja bi osobno uzeo Vaporicu i bio bi sretan ko bubreg u loju.
|
Ti bi, on nije, naveo ti je vec razloge zasto nije. Ti ces s svojim novcima radit sto te volja, dozvoli i ostalima isto to pravo.
Citiraj:
Autor vorda22
ja neke ljude stvarno ne razumijem. znaci crkla je 7950, ovi daju 7970 sa 2 godine garancije, i to nije dobro?
|
Normalno da nije dobro. Tebi nije jasan pojam "garancije" koji sam vec negdje objasnjavao.
Citiraj:
Autor FRipper
Pa da ima neki zakon i pravo na to zašto bi se patio? uzme 2000+kn i kupi si dvije 280
|
Pa tocno to adm pokusava izbjec jer su oni svjesni da on to moze, ali idu APP metodom i zato i daje ovu "jacu". Ali po meni se lihvare pa daju refubrished grafu kojoj porijeklo neznaju.
Citiraj:
Nema pravo za povrat love, nije to više kao prije, sada se daju grafičke, uzmi ili ostavi.
|
Hahaha

Nije to vise ko prije a? Sad se eto daju graficke pa ti uzmi il ostavi. Sutra ce ti dat kapulice i krumpira a na tebi je da uzmes il ostavis. To kako je po zakonu nikog nije briga no? Uzmi il ostavi!

Vratimo se u realnost, zakon je jasan, ako nemaju takvu, vracaju mu novce, sto i sami znaju sto se moze iscitat iz njihovog odgovora
"odobrena je zamjena u ovlaštenom servisu, čeka se da se zamjenske vga pojave na lageru." "vga je proslijeđena u ovlašteni servis,
dok ovlašteni servis ne napravi zamjenu vga moramo čekati.
Kako vidis, svjesni su oni toga te je vjerojatno servis poslao zahtjev za istom takvom u tvornicu. Sad je lutrija da li te ima ili nema. Ako je ima, dobit ce rma svoju grafu. Ako je nema, dobija pare nazad. Posto se to oteglo, oni mu nude ovo sto nude. Sad je pitanje, dali nude jer znaju da ovu dobit nece pa on moze dobit pare nazad, ili da ubrzaju proces da "kupac bude zadovoljan". Ovaj ocito nije zadovoljan ponudjenim.
Samo osvrt i na troskove posiljke. Ovisno o nacinu na koji je kartica kupljena, troskovi se snose 50/50.
Ako si karticu kupio tako da si platio dostavu, i vratio je sad postom nazad, oni ti je postom moraju vratit, to ne placas ti. Ako si karticu donio/preuzeo u trgovini, onda ti je ne moraju slat postom.