Evo opet ću ja! Danas mi je bio tehničar iz Iskona zbog učestalog restartanja starog routera te je zamjenio router i iskon tv prijemnik. Pošto sam radio i nisam bio kod kuće nisam vidio što je radio, a bio je na krovu znam samo ono što je rekao ženi, a to je da je popravio nekakav mogući prekid dolaznog kabela pored neke cigle i da je sada imamo veću brzina oko 9Mbs.
Taj mogući prekid je bilo mjesto gdje je kabel bio skrivljen i malo skinuta vanjska izolacija te sam je davno prije njega skinuo ostatak izolacije i vidio da su žice unutra ok i tako ostavio, a sada je on presjekao kabel i opet spojio te ga zaljepio onom šarenom izolirkom. Da ne govorim da su mi žena i kćer dva sata bezuspješno pokušavale se spojiti na Wi-Fi jer im je rekao da je uključen a nije bio. Evo u prilogu su slike usporedbe prije i poslije pa moželi mi netko reći iako sam vidim da nema promjene osim manje,a ne veće brzine u čemu je problem sa ovom mojom linijom i koliko bi brzinu mogao izvući da su sve vrijednosti ok.