View Single Post
Staro 25.02.2015., 16:31   #1993
ssarik
Terror Absolut!
Moj komp

ssarik's Avatar

Datum registracije: May 2014
Citiraj:
Autor flyer1 Pregled postova
zvucna izolacija nije bas neka sreca na 1100, protok zahtjeva dodatnu investiciju obzirom na samo 1 vent...meni se bilo vrtilo u glavi neko vrime, al sam odusta...3000 je svakako bolji izbor, 4-5 god i nije tako malo kad pogledas.
Najbitnije je da u to kućište stane sve što sam prije naveo bez većih problema i da temperature komponenata ne dostižu 100 °C. Ionako se ne bi ništa clockalo, osim eventualno grafe. Unutra ne bi bio am cooler za CPU, niti više od 1 HDDa i 1 SSDa, kao ni pržilica.

Citiraj:
Autor flyer1 Pregled postova
ovo mi nije jasno...pa neces ga vozit u prikolici, valjda?
Ne, ali će se nekad prevoziti u spremištu za prtljagu u busu, koje je u donjem dijelu autobusa i trese se prilično. Stari komp sam često prenosio tako i nije bilo nikakvih problema. Kućište je bilo Sharkoon Rebel9 Value.

Citiraj:
Autor jed2i
Prije dok sam prevozio komp, obavezno sam vadio grafičku i skidao hladnjak s procesora

Prodao sam Zalman r1 i kupio nzxt s340
Mjesta imaju otprilike isto unutra,raspored i jednog i drugog je super, filteri prašine su definitivno bolji kod s340
Build quality - nzxt nema uopće plastike, boja je odlična, neusporedivo naspram zalmana
Al naravno cjenovno je razlika skoro 200kn pa to opravdava razliku
i R1 i S340 su odlični za te novce ( 420 i 599kn )

s340
350kn je max cijena koja bi bila izdvojena za kućište.

Zadnje izmijenjeno od: ssarik. 25.02.2015. u 16:36. Razlog: odgovor jed2i-u
ssarik je offline   Reply With Quote