Tema: Raspberry Pi
View Single Post
Staro 25.02.2015., 10:53   #489
Feyd
hungry, for a little more

Feyd's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Boobo-oobo Pregled postova
Samo par iskustava a kupovinom. Ak mozete probajte se organizirati i napraviti group buy. Mi (ferovci) smo kupili u prvoj turi 90komada po 276kn/kom sa pdvom i postarinom. Kontaktiral sam dost firmi, izmedu ostalog i Primotronic kod nas, no nebi proporucil da idete preko njih jer sam jako razocaran njihovim ponasanjem i neprofesionalnoscu kod kupovine. Plus jos kaj su cijene previse napuhane.

Kontaktirajte GalagoMarket u Sloveniji. Imaju racun otvoren u Zabi, tak da placanje nije problem, direkt im uplatite na racun. Ak skupite dovoljno komada mozete dobiti dobar deal. Usput mozete kupit i napajanja/Sd kartice/kucista jer imaju dobar store. Ne placate carinu i nist vise od toga na paket. Jedino mozda cekate malo ako nemaju trenutno na zalihama. Nama su slali u dva navrata jer su morali cekati sljedecu narudzbu.

Posto postoji interes mi narucujemo jos jednom i toplo preporucujem GalagoMarket, nisamo imali nikakvih problema s njima i cijene su i vise nego povoljne (bar kaj se plocica tice).
Jel se možemo priključiti narudžbi?

Čak sam i bivši FER-ovac
Feyd je offline   Reply With Quote