Citiraj:
Autor wooden
Šteti si jer neće još poprilično vremena vidjeti ni novu grafu ni novce ako ih poželi, a on kaže da mu je hitno.
Ako ti je nešto hitno onda uzimaš što ti se nudi, makar bilo i slabije.
|
Bio si se primirio neko vrijeme sad opet svasta pises, valjda te sad ovi placaju.
De mi objasni molimte koliko je to "poprilicno vremena"

Da se vratimo u stvarnost.
Nemogu oni produzivat tu svoju "cekamo grafu" koliko hoce, zato sam ga i pitao koliko je od tad vremena proslo. Da je tako, sve bi se reklamacije tako otegle, tako da oni svojim otezanjem samo sebi mogu nastetit kad spuse jednu finu kaznicu. Ono sto kupci ne znaju pa ih trgovci muljaju je da i drzavica voli novce, a te iste dobija od trgovaca na sve moguce nacine koje moze smislit, tako da ne preza da opali kaznice i kad treba i netreba. Trgovac je toga svjestan i nece bas tek tako riskirat s tim. Dosta se par puta opec. A on je trebao promptno reagirat i to je vec trebalo bit na trznoj, jer se nakon sto su mu ponudili te, trebao raspitat kolika im je cijena i vidjet dal ga muljaju ili ne (a cim mu nude neku refurbished kojoj porijeklo ne znaju su odma sumnjivi). Ne pratim trenutno stanje pa nemam pojma kakve su ove u odnosu na njegovu niti koliko je svoju platio.
Citiraj:
I da, uopće nije bitno jel ima ambalažu, i to da li je nova nije garancija ničega, mogu tebi i 4 nove grafičke crknuti, dok će meni neka refurbished raditi 5 godina.
|
Normalno da je bitno, i to je jako bitno. Da nije bitno prodavale bi se nove i popravljene stvari po istim cijenama i jedna do druge u trgovini, ali vidi vraga, to nije tako. Tebi mozda nije jer volis zagovarat ovu drugu stranu, ali je novo garancija neceg sto "popravljeno" nikad nece imat. Ako ti nije jasno, ja ti objasnit ne mogu. Normalno da 4 nove mogu crknut a jedna popravljena radit 10 godina, ali su sanse za to manje nego obratno, iz cistog statistickog gledista da je ova "popravljena" vec jednom otisla.