View Single Post
Staro 24.02.2015., 23:47   #1218
black35
Semper Fi
Moj komp

black35's Avatar

Datum registracije: May 2006
Moram ovo podijeliti ovdje, možda su još nekog preveli žednog preko vode!!

Dobio sam sms od teleta sa broja 13552 niže navedenog sadržaja:

"Ponuda samo za tebe, vrijedi do 23.2! Nadoplati račun s 50 ili više kn, zatim aktiviraj tarifu Smart s duplo većim paketima - 2000 min prema svim mrežama i 2gb za 35 kn, te nakon toga dobivaš 100% bonus kn za svoju nadoplatu! Bonus kn vrijede 30 dana i mogu se trošiti na pozive, poruke i podatkovni promet u Hrvatskoj. Obavijest o promjeni tarife i bonus kn ćeš dobiti SMS-om u roku od 24 h nakon nadoplate. Tele2."

Ja sam napravio kako je napisano u poruci, nadoplatio račun, aktivirao tarifu i nažalost nisam dobio bonus kune. Javio sam se službi za korisnike gdje sam razgovarao sa agentom koji mi je rekao da bonus kune neću dobiti jer sam aktivirao tarifu, a nisam čekao SMS od njih.

Mišljenja sam da oni namjerno ljudima šalju poruke dvosmislenog sadržaja, jer iz ovog dijela njihove poruke ("Nadoplati račun s 50 ili više kn, zatim aktiviraj tarifu Smart") sam shvatio da trebam nadoplatiti račun i sam aktivirati tarifu!! Nakon razgovora sa agentom poslao sam mail njihovom suportu, ali mislim da od toga ništa biti neće. Naravno ja neću propasti za tih 50 kn koje ionako najvjerojatnije ne bih potrošio, ali nije mi drago da me netko mulja.