View Single Post
Staro 24.02.2015., 22:07   #1797
sandokan111
Banned

Datum registracije: Dec 2013
Citiraj:
Autor lokisimo Pregled postova
Sapphire 7950 HD 3gb Vapor sam reklamirao i rekli su mi nova kartica novo jamstvo. Uzeo bi tu sapphire samo me pika to bez ambalaže i ne znaju je li nova ili zamjenska, ne želim opet za par dana slati na reklamaciju i čekati danima.
Nisam shvatio samo koliko je vremena proslo od toga otkad je tebi odobrena zamjena do danas? Znaci ne onaj proces kad si dao stvar na reklamaciju, padok su oni to odobravali, nego sad, otkad su rekli da cekaju na zamjenu?
A cim je bez ambalaze znaci da nije nova. Znaci ili su je oni tamo popravili ili, vjerojatnije, to im je stiglo kao refurbished iz tvornice za neku drugu reklamaciju koju su u medjuvremenu drugacije rjesili. I sad nemaju gdje s njom pa je nude tebi i slicnima. Dobra strana je sto imas punu garanciju, losa je da nije ona otisla u tvornicu jer je bila ispravna pri proizvodnji, vec ju je netko prije tebe vratio Vidis da se i on ogradio u odgovoru da nezna kakva je.
Citiraj:
Autor wooden Pregled postova
Mislim da i ti isto pretjeruješ, nije bitno jel ima ambalažu, bitno je da ti na nju ide novo jamstvo.
Kako nije bitno? Ako je nova, manje su sanse da ce poc po krivu nego ako je vec jednom prosvirala i sad se popravila. Garancija je tu kao jamstvo da budes siguran, al to ne smanjuje poteskoce koje imas ako si bez grafe 30 dana, cak i kad nije poslovna.
Citiraj:
ali s takvim odlukama samo sebi štetiš i onda tek produžuješ sve ovo...
Kako si tocno steti?

Citiraj:
Autor Drvoje Pregled postova
Neki su znali dobijati i slabije grafe (npr. novu R9 270X u drugim dućanima).
Jer su ih zavaljali. To ne znaci da je to ok i da on bude sretan radi tog sto ga ovi nisu direktno zavaljali...
sandokan111 je offline   Reply With Quote