View Single Post
Staro 24.02.2015., 20:38   #1789
lokisimo
Registered User

Datum registracije: Feb 2015
Malo sam razočaran s dotičnom trgovinom jer slove kao jedni od boljih. Prošlo je preko 30 dana od kada sam ostavio grafičku na servisu i bez ikakvih konkretnih informacija na svaki moj mail isti odgovor "odobrena je zamjena u ovlaštenom servisu, čeka se da se zamjenske vga pojave na lageru." "vga je proslijeđena u ovlašteni servis,
dok ovlašteni servis ne napravi zamjenu vga moramo čekati. " Danas im se opet javljam jer je prošlo tjedan dana od kada su rekli "javit će mi se".

"Poštovani, brojimo 32 dana od kada je grafička kod vas. Kada će to više biti riješeno?? Mislio sam kod vas uzeti ostatak računala, ali vidim da nema smisla jer su vam reklamacije užas. A na svima forumima vas hvale ali čini mi se da to baš i nije tako."

Dobivam odgovor nakon par minuta
"Poštovani, mogu Vam ponuditi sljedeće:

sap-r9-280x3x-vap
nema ambalažu

ili zamijenim za
msi-r9-280-gaming"

Sada, meni nije jasno ovo "nema ambalažu" kako nova grafička a nema ambalažu? Šta je to?

Njihov odgovor
"Sapphire ne mora biti nova, može biti zamjenska poslana iz Sapphire za potrebe reklamacija tj. Zamjene. Msi je sa ambalažom sa skladišta, tako da je nova.
Sa MSI imam najmanje problema i reklamacija. "

Mislim si jesam lud ili što ali ajde dobro. Pošto ne znam kakva je ova sapphire, je li to novo/ polovno. Pitam ih da li je moguća zamjena za Gigabyte 280 ili neku gtx970. Dobivam odgovor da nije te da mogu birati između ove dvije jer je tako servis rekao.

S MSI imam loša iskustva, tj ne ja već moj prijatelj i znam kakvih je sve problema imao on te ne želim imati i sam isto (pregrijavanje, curenje nekog ulja iz grafičke, ventilatori lupaju) On je 3 puta reklamirao u mjesec dana. Jednostavno ne želim takvu grafičku. A ova sapphire, bez ambalaže?!

Što bi vi napravili, koju bi vi uzeli? Jer stvarno više mi je dosta čekanja i treba mi grafička.

Ali bar jedno, u ADM-u ostatak komponenti tj novo računalo sigurno neću kupiti pa koliko god to "ne ovisi o nama" bilo. Možda jeste malo pretjerano od mene, ali ne želim nikoga okolo moljakati i slati 20 mailova "kada" "što" bude riješeno već želim da to bude što prije ali opet da bude i nekih informacija a ne samo "ne ovisi o nama".
lokisimo je offline   Reply With Quote