Alo ljudi!!!! Mislim da smo odavno pretjerali u svemu, pa i ja sam!!!!
Ovo je totalno bezveze!!!!! mi se međusobno svađamo radi nićeg....svak se hoce napravit pametan, koliko ja vidim svak zna dosta o zvuku, zvucnima, poajcalima.......i bla bla bla!!!! niti se pravim pametan niti se pravim ućitalj!!!! ali glupo mi je da neko samog sebe zove ućitelj....to je totalno....da ne idem dalje!!!
Uopce mi se neda, niti nemam namjere se ovdje natezat s nekim ljudima kolji cjepidlaće....ito fakat cjepidlaće!!!sto je pretjerivanje stvarno je pretjerivanje!!!! svak svakoga hvata za rijeć!!!
Tema je BOSE Companion 3MM!!! tako da se držite teme, a ne pametujete i hvatate svakog za rijeć!!!
Ja sam tražio da mi netko pomogne u vezi ovih zvucnika, da mi napise nesto o njima ako ih je cuo ili ako ih ima!!!!!!!!!!! I veoma sam mu zahvalan na tome!!!!!
Netko je gore napiso da nigdje na internetu se nemoze nac test ovih zvucnika i to je stvarno tako!!!!!! kako ja onda mogu dobit neku informaciju i predložbu tih zvucnika, ako nema nigdje navedenih specifikacija!!!Na cijelom netu imaju svega 3 slike ovih zvucnika!!!!! I sad da ih kupim!! Pa nisam milijarder...da dam 2 tisuce kuna a da nemam pojma sto kupujem, da vjerujem tomu da ce me zvucnici zadovoljit samo zato sto nosu ime BOSE!!!!! ma daj molim te!!! Tesko da ih mogu cut jer sam iz DB-a!!!!!
Ja cijelo vrijeme vama pokusavam rec da onaj bose-ov subwofercic nemoze proizvest basa koliko Z-5500!!!!i u to sam siguran 100%!!!
a kosta par stotina kuna jeftiniji!!! ubiti je i skuplji od Z-5500 jer se radi o 2.1 sustavu!!!!
To je sve! Hvala!!!
i kad bi mi nektko jos mogo otkrit tajnu:sto znaci ono 3MM??????