Nakon što su mi se danas srušile slušalice s glave na kućište dok sam ogledavao malo, komp se ugasio i više se nije htio upaliti, nisam mogao shvatiti u čemu je problem pa sam sve izvadio van. Srećom, greška je bila ta da memorija nije bila dobro sjela u utor.
To je bila prilika da se sve rastavi i očisti "stara" tekućina.
Da budemo potpuno transparentni dijelim informacije sa svima
Slike:
http://1drv.ms/1B8NtOu
U četvrtak će biti točno mjesec dana kako bi ta tekućina bila u sustavu. Dakle, ono što se dogodilo za 30 dana, to nisu istine. Svugdje na niklanim dijelovima se stvorio sloj crvenkaste patine koji se suhom krpom pri jačem pritisku da nekako skinuti.
Iz radijatora je uvodnica izvukla još veću uvodnicu koja je inače dio radijatora. Između te radijatorske uvodnice i samog radijatora postoji brtva koja mi je blago rečeno čudna.
Na CPU bloku se u kanalićima vidi prilična nesavršenost.
Isprobao sam očistiti destiliranom vodom bez uspjeha, sa sapunom i četkicom za zube također nema nikakvog uspjeha, tek kad krpom i prstom pritisnem ide dolje
Iskreno, bojim se što se nalazi onda u radijatorima. Oni su unatoč tome isprani i stavljeni na sušenje.
Boja na radijatorima je gore kvalitete od boje na kućištu.
Zvao sam prije 15 minuta EK, no najvjerojatnije su gotovi s poslom. Sutra ću probati opet.
Neće više boja u vodu kod mene, ne ne.