View Single Post
Staro 24.02.2015., 15:48   #1938
redscro
Premium
Moj komp

redscro's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor Noobelix Pregled postova
Pozdrav ekipa tražim laptop do 5000 kn

...

što kažete za ove imate li kakva iskustva (svi su tu negdje), te ako imate kakav bolji laptop slobodno mi recite

Hvala unaprijed
Ne mislim ništa. Navedi uvjete kupnje.

Citiraj:
Autor daspei Pregled postova
Pozdrav,
Molim pomoc oko izbora laptopa do cca 4500kn (pozeljno, moze i vise) uvijet je da podrzava virtualizaciju (Hyper-v) i da je ok za koristenje Adobe i programa za konverzije i obradu videa tipa Vegas te povremenu izradu web stranica, i dalje klasika gledanje fimova, Office, surfanje...ne bi se puno prenosio tako da tezina i baterija nisu nesto bitni...

Mora imati HDMI i citac kartica, opticki pozeljan, 1TB pozeljno, sto bolji ekran+rez, sto vise RAM-a te da se ne zagrijava...trebao bi izdurat bar 5 godina, uzela bih produljenu garanciju, ram bi isto nadogradila po potrebi...

Trenutno imam dv6 2160em HP i evo ga 5 godina ali ima strasan problem sto se JAKO zagrijava i bateriju koja uredno rikne svake godine, nedavno su i pixeli poceli crkavati...toshibu satellite ne znam koji model vise sam imala prije (kostala je preko 8000kn negdje 2008) isto je imala raznoraznih problema s baterijom, diskom itd..tako da bih radije zobisla i Toshibu i HP.

Gledala sam Lenovo z50-70 seriju ovaj i ovaj i5 pa me zanimaju komentari i drugi prijedlozi. Nesto su skuplji u lenovo storeu nego drugdje, a nadoplata za 5 god garancije je 300kn, za 4ram 400kn, dakle 700ak kn gore od pocetne... interesantna mi je Elipsova akcija na garanciju od 5 godina ali mi se cini da nema ove modele..
5k je malo za to sve što tražiš, no što je tu je. Nitko ti ne može garantirati da će neki laptop trajati 5g., štoviše, izvjesno je da nijedan ovog ranga neće. Taj Lenovo je ok, a imaš i ovog Acera s osjetno jačim procesorom.

Citiraj:
Autor Standalone Pregled postova
Hvala na odgovoru! Možeš li mi reći koji je najisplativiji od ta 3 i što bi vam još trebao reći da proširim izbor!
Ja bih uzeo najjeftinijeg navedenog, Lenova.
redscro je offline   Reply With Quote