View Single Post
Staro 23.02.2015., 23:00   #1936
daspei
Female

Datum registracije: Nov 2006
Pozdrav,
Molim pomoc oko izbora laptopa do cca 4500kn (pozeljno, moze i vise) uvijet je da podrzava virtualizaciju (Hyper-v) i da je ok za koristenje Adobe i programa za konverzije i obradu videa tipa Vegas te povremenu izradu web stranica, i dalje klasika gledanje fimova, Office, surfanje...ne bi se puno prenosio tako da tezina i baterija nisu nesto bitni...

Mora imati HDMI i citac kartica, opticki pozeljan, 1TB pozeljno, sto bolji ekran+rez, sto vise RAM-a te da se ne zagrijava...trebao bi izdurat bar 5 godina, uzela bih produljenu garanciju, ram bi isto nadogradila po potrebi...

Trenutno imam dv6 2160em HP i evo ga 5 godina ali ima strasan problem sto se JAKO zagrijava i bateriju koja uredno rikne svake godine, nedavno su i pixeli poceli crkavati...toshibu satellite ne znam koji model vise sam imala prije (kostala je preko 8000kn negdje 2008) isto je imala raznoraznih problema s baterijom, diskom itd..tako da bih radije zobisla i Toshibu i HP.

Gledala sam Lenovo z50-70 seriju ovaj i ovaj i5 pa me zanimaju komentari i drugi prijedlozi. Nesto su skuplji u lenovo storeu nego drugdje, a nadoplata za 5 god garancije je 300kn, za 4ram 400kn, dakle 700ak kn gore od pocetne... interesantna mi je Elipsova akcija na garanciju od 5 godina ali mi se cini da nema ove modele..

Zadnje izmijenjeno od: daspei. 23.02.2015. u 23:09.
daspei je offline   Reply With Quote