Opa!

Nisam ni znao da postoji ova tema
Idem već 10 mjeseci gym redovno po 4-5 puta tjedno uz 2-3 puta tjedno aerobnog treninga (HIIT trening kao tabata, HIIT trčanje na traci, HIIT trbušnjaci). Trenutno sam na cutting fazi. Skinuo sam 5.5kg, 5cm u struku, spustio se sa 21% bf-a na trenutni 17.96% u 3 tjedna. Kilaža pred 3 tjedna je bila: 92kg te je sada pala na 86.5kg
Prehrana mi je bazirana na povrću i mesu uz manji unos uh-a (25% uh, 40% proteini, 35% masti). Napredak je vrhunski, te uz to pijem hidroxycut hardcore elite. Zbog većeg unosa proteina na mišićima nisam izgubio (možda vrlo malo, neprimjetno golim okom).
Glavni cilj je doći do: 10-12% bf-a kroz 2-3 mjeseca (mislim da je to realno ako se čvrsto držimo prehrane i treninga), te vjerojatno nakon ljeta ću krenuti na bulk fazu
No pain no gain bajo moj
Vidim da neki od Vas govore da imaju cheat day svaki dan kada idu na masu. To je pogrešno, time ćete samo vratiti/dobiti salo te ćete doći debeli, a ne mišićavi. Treba istu kvalitetnu/zdravu hranu jesti ko i kad se ide na cutting fazu, samo naravno ubaci se više
zdravih UH-a, voće na bulk fazi, a ne fast food i ostala sranja.