22.02.2015., 19:39
|
|
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Autor JozicA
Ma nema varanja, sve je princip srece, barem mislim, pa kad ja s malim AMX 13F napravim niz od 8 pogodaka i od toga 5 1shoot killova, dobro sve je tier 5 ili 6 bilo, ali desi se takva partija jednom u 300... ali zadnjih par dana nebi ni kucu pogodio... a 3 dana nisam za poraz znao...
ala nas gaze jutros, ovu smo na jedvite jade dobili, i prva danas, po rasporedu suigraca kontam sigurna pobjeda, ali... zamalo ... video
edit:
a i niz se nastavlja, mislim 8 poraz od ove gore pobjede, ja nekuzim, ali zar stvarno ima toliko glupih ljudi, neznam koja partija u nizu da nitko nemrda iz kruga baze takoreci, samo stanem i gledam, i nevjerujem, video (obratiti paznju na TigarI, bosanac u pitanju, najvjerojatnije stigao iz Sirije nedavno pa jos ima nuspojave)
|
WR 75% (16)
WN8 1 946 (73)
Malo je losiji WN jer grindam T34, ali WR je ok.
EDIT
I dalje je statistika manje vise ista, ok dan.
Ali tesko mi se suzdrzat od team dmg, sad igramo prohorovku encounter, retardirani RU ne spota. Sta bi ja triba s JT128 spotat??? Izgubimo a samo san 4k dmg napravio...
EDIT2:
Takvi retardi na T10 to je cudo. 0% WR, napravin 4k dmg u E100 nagazi nas, ne mogu ja protiv 3 tenka. Koji jebeni retardi.
Zadnje izmijenjeno od: Drift_King. 23.02.2015. u 03:01.
|
|
|