Citiraj:
Autor blozer
A nzma samo prvi uput u životu tako nešto vidim  ) Na prošloj stanici je neko pisao da se može uzet za 20-30 $ ali onda je bez shipa ili ? Joj gledam već sat vrmenea na jutubu gameplaye prehebena igra!! Samo boji mse da bi mi štucalo na mojem e6600, 4gb ddr3,6570 2gb pa ako se odlučujem za kupnju mjenjam s burazom komp XD
|
Vjeruj mi, štucalo bi!

Štuca na svemu ispod nekog poštenijeg X4 proca (recimo Phenom II X4 965BE ili usporediv, mislim da ide i Sandy Brighe i3 sa HT-om bez problema) i barem grafe ranga GF GTX460 / Radeon HD6850 ili HD7770 i 1GB VRAM-a (govorim za minimalne detalje, iako i onda solidno izgleda

). Poželjno 8GB RAM-a, ali koliko sam čuo za sada radi i sa 4GB. Uzmi u obzir ida je igra bolno neoptimizirana, s obzirom da je u alpha fazi... s obzirom na to, još je i hardverski relativno nezahtjevna
A paketi... ako ne želiš alpha/beta pristup igri, onda ti je $30+PDV (
link). Ako želiš pristup alphi /beta i Arena Commander modulu, onda je $45+PDV (
link1 i
link2).
Do početka veljače je bilo jeftinije jer do tog datuma nisu morali plaćat PDV, ali od 1.2. moraju zbog zakona EU tj. nije do njih.