View Single Post
Staro 22.02.2015., 09:35   #337
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006

Tek sam sinoć skužio koliko Youtube ždere promet. Do sad to nikad nisam pratio. Za samo pola neke (novije) pjesme povuče do 100 MB.

-->
Pošto ne mogu imati normalni internet, morao sam se odlučiti na stick. Uzeo sam VIP jer mi je bolje imati noćni flat ako treba nešto skidati nego samo 25GB ko na HT-u.

Frend mi radi u VIP-u i preporučio mi je da uzmem Huawei E392 LTE modem. Na kraju je ispalo da ništa od toga pa su mi ponudili još dva: Huawei E5172 i E5372. Potonji je skuplji, ali pošto je na ugovor, dođe na isto, samo 9 kn.

Sinoć napokon ubacio SIM karticu, sve prvi put spojio i leti sve Otišao na speedtest samo da vidim koliko je down. Potegao je odmah previše prometa, tako da sam odustao kad sam vidio da je uspio potegnuti 57 Mbita

Nikakve probleme nisam primjetio na kompu, laptopu i dva mobitela, pa se nadam da će nekome možda pomoći jer nisam našao u temi da je netko nešto pisao.

Tek sam sinoć skužio koliko Youtube ždere promet. Do sad to nikad nisam pratio. Za samo pola neke (novije) pjesme povuče do 100 MB.

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote