View Single Post
Staro 22.02.2015., 08:02   #2243
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ovako posto ja imam dvije mygice atv582 i uredaj radi savrseno za ono sto meni treba. Ja sam odmah gore digao zadnju vreziju stable kodija znaci 14.0 nisam 14.1. Mslim da cu to uskoro, ali moram viditi sto cu napraviti sa sql bazom kako da ju spasim od propadanja prije update-a. Jedini problem koji uredaj ima da ponekad izgubi zvuk na 1-2sec i odmah se vrati to jedino moraju rjesiti sa fw i to samo na A/V raciveru mi se dogada. Sa starim frimwareom nije mi radio jedan usb na jednom uredaju znaci odmah ga updatet na zadnji FW i onda krenut cackat po njemu. 4K uredaj vrti bez problema H.265 dekodira isto tako bez problema. Za te novce nemozes kupiti bolje definitvno ima par gresaka koje moraju sa FW ispravit i to je to, onda ce biti savrsen.

Live tv ne koristim posto imam sat cs ali koristim preko kodija youtube i on radi savrseno tako da ne znam kako mozete imat problema sa brzinom. Ja imam doma 20mbit.a toliko mi i sam uredaj povlaci preko speedtesta.

za sve probleme probajte proguglat po netu sigurno ima objasnjenje zasto. Meni se na pocetku dogadala da mi se slika zacrni na 1-2sec i na kraju su rekli da je problem sa kodijem da nije dobro podrzao amlogicov procesor nakon par dana taj propust mi se sam ispravio tj sada mi se vise ne pokazuje.
jurbAs je offline   Reply With Quote