View Single Post
Staro 21.02.2015., 16:42   #4520
dragstar
Registered User

Datum registracije: Feb 2015
Citiraj:
Autor darmarH Pregled postova
Nemoj u isti kontekst stavljat lenovo i slonofon kad se radi o baterijama. Lenovo je jedan od najvećih brandova u svijetu mobitela i ne dopušta si glupiranje ili lažne kapacitete baterija, a uostalom on je među prvima izbacil smartphone model sa velikom baterijom - p770.
Kak wuchko veli, Elephone je generički brand koji se tek razvija i ne postoji kao brand u kini, a baterije ne nabavlja od sonya ili lg-a koje su najkvalitetnije nego ugrađuje noname rebrandirane upitnog kapaciteta pa zato slobodno možemo pričati o upitnom kapacitetu..

Krasan odgovor...hvala puno.
Kao što rekoh, radi Dekrinog odgovora sam bio na 90% za Lenovo, a ovaj odgovor je i presudio do kraja. Hvala ljudi.

Moje dodatno pitanje uz Elephone bilo je iz čisto intelektualne znatiželje kakvo je realno iskustvo s njima, jer nisam bio dobio konkretan odgovor, no sad nakon prelomljene odluke nije ni bitno.
Puno hvala svim dobronamjernima, a onima sa vrtičko-nezrelim komentarima iskreno želim da shvate da se u ovaj forum uključe tu-i-tamo ljudi poput mene koji ne znaju cijelu dubinu (i priznaju to), ali se trude naučiti, pročitaju podosta recenzija i stranica foruma (često kontradiktornih), no žele doznati i karakteristike nekog moba u "realnim-životnim-korisničkim" situacijama, te pristojno zamole za pomoć.

Najprimarnija briga (pretpostavljam i drugima) mi i nije iznos koji će se potrošiti za mob, nego smanjenje mogućnosti kupnje nečeg lošeg ili neadekvatnog uz što bi se ipak trebalo vezati na ponešto mjeseci ili koju godinu.

Sretno svima. Pratim vas i dalje i unaprijed zahvaljujem na nekim budućim odgovorima i pomoći.
dragstar je offline