Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 21.02.2015., 13:42   #8397
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Mislis da je to najgore sta su zasrali? Jeste vidili sta "spremaju" za azijske servere?
Mikrotransakcije....

Hoces jos stasha.......plati.
Hoces jos likova........plati.
Hoces jos customizacije i krila i tih sranja....plati.
Itd.....plati.

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/16410220920

Naravno, pitanje je koliko ce stoka od whinera plakat da to uvedu na nase servere, jer balavac sa maminom/tatinom karticom hoce jos stasha i voljan je to platit. A nama se do sada sralo da je to tesko izvest, da ljudima nikad dosta stasha ili char slotova a sad ce to uvest ako platis. Koja djubrad....
Iskreno, ako uvedu paid stash proširenje i ako će biti razumne cijene (ranga par € za par dodatnih tabova) vjerojatno ću ih kupiti čisto da ne moram se zajebavati više sa inventory tetrisom i muleovima. Tko ima više likova vrlo lako može doći do 12 slot limita (sve klase za HC i SC su već 12, a gdje su tu još mogući altovi za druge buildove i muleovi), koji su mogli da su htjeli povećati na barem 20 kao PoE. Path of Exile ima tako, iako je ono free to play igra koja se financira isključivo mikrotransakcijama - i to samo kozmetičkima i quality of life. Dodatni character slotovi su čisti quality of life dodatak, kao i stash prostor i petovi, ali ono što mi ne ide u glavu je XP boost.

Ako će obuhvaćati ladder, sjebat će progression samo tako, pa će raja morati kupiti XP boost ako želi biti ladder first, tako da kompetitivno će igra biti u kurcu ako će to tako odraditi. Van laddera i nije toliki problem, ali i dalje ne podržavam ni u kojem pogledu mikrotransakcije koje direktno diraju u gameplay.

Vjerojatno planiraju prvo vidjeti na azijskim serverima u PTR-u kako će to igrači prihvatiti (a tamo obožavaju mikrotransakcije i power creep), pa dok zaključe da je to super ideja (a garantirano hoće iz prodajnih rezultata) će doći i na naše servere. Živi bili pa vidjeli...

Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
@pot
Ti ne igras d3, nemas pravo glasa
Zajebi ti to, piskarat ću ovdje kolko mi se prohtje. Druga je stvar što meni u 2 dana padne više itema nego vama u par tjedana pa nemam što više igrati

Zadnje izmijenjeno od: potemkin.hr. 21.02.2015. u 14:14.
potemkin.hr je offline   Reply With Quote