View Single Post
Staro 21.02.2015., 11:11   #4484
Crash
Premium
Moj komp

Crash's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Jel ko ima problema s max tvom na vdsl-u? Imam opciju ovu od 30 mb, vata m stabilno kako kad 22-26 mb s ukljucena 2 max tv-a. Medjutim pocelo mi se dogadjat da mi max tv ima "slow motion" kadkad, tj slika zamrzne na sekund i vrati se. I to traje neko odredjeno vrime. Prije mi na obicnom adsl-u nije nikad bilo takvih problema. Sinoc sam zvao t-com sluzbu za korisnike i oni su mi rekli da mi je linija bila zagusena, da im u sistemu izbacuje da oba dva max tv-a imaju lag tj zakusenje pa mi je sami operater resetirao liniju i sve. Medjutim kad sam pokrenuo oba dva max tv-a na boot tj dizanje, jedan kad se ucitao bila je samo crna slika jednu minutu kasnije se vratila. Zasad mi radi sta se tice laga tj ne trza ali me zanima jel neko ima slicnih iskustava? E i od kad mi je vdsl nekad mi zna kad prebacim na neki kanal neimat zvuka dok ne promjenim kanal pa vratim. Isto tako mi je operater rekao ako se nastavi i pojavi opet problem da vjerojatno treba pojacat parnicu na centrali jer je ocito centrala u banani. Te da ce oni poslat tehnicare. Sad me zanima jel ko ima il je ima slicnih problema??? Rooter je ZTE sta sam dobija od t-coma tj njega sad imaju u ponudi za vdsl.
Crash je offline   Reply With Quote