View Single Post
Staro 21.02.2015., 10:49   #14
spoony
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Sep 2013
Citiraj:
Autor The Man Pregled postova
Evo da te utješim druže. Moja old school ploča podržava AHCI pa famuozni Intel 530 dela bolje via IDE. Isto je tak bolje via IDE delal i malo manje famuozni Intel 330 što ga imah prije njega. Nije ti ta AHCI podrška baš neka sreća na našim muzejskim primjercima ploča i sistem na njemu ume da zatrokira zbog reasons unknown ako mu su hoće. Što rekli bi s one strane Drine... Beži bre! Iskuliraj!

Bitno only je to da tebi OS startniji je, da bolje "vuče" i "čupa iz zavoja", a brojke ostavi statističarima.

P.S. Bolje bilo bi da ubo si Intel 520 koji je danas smiješno jeftin, a ne tog kralja kamena, no ako ti sretan si, tko ja sam da sudim ti.

hvala ti na rijecima utjehe
ma, ovo je bilo najjeftinije sta sam vidio... znam da tu uvijek ima manevarskog prostora i da sam mogao bolje proci, ali ajde. na kraju krajeva uvijek ovo mogu prodat i uzet nesto drugo.

to sta kazes, kanta je sad avion u odnosu na stari disk, preporodio sam se. sad mi je milina stisnut power button i gledat kako je sve spremno za rad u roku odma, a ne kao prije - upalim komp, odem se presvuci, jos nesto obavim po kuci i onda je mooozda kanta spremna. znam, znam, to ukazuje na druge probleme s kantom, ali kuzis poantu
spoony je offline   Reply With Quote