Citiraj:
Autor The Man
Evo da te utješim druže. Moja old school ploča podržava AHCI pa famuozni Intel 530 dela bolje via IDE. Isto je tak bolje via IDE delal i malo manje famuozni Intel 330 što ga imah prije njega. Nije ti ta AHCI podrška baš neka sreća na našim muzejskim primjercima ploča i sistem na njemu ume da zatrokira zbog reasons unknown ako mu su hoće. Što rekli bi s one strane Drine... Beži bre! Iskuliraj!
Bitno only je to da tebi OS startniji je, da bolje "vuče" i "čupa iz zavoja", a brojke ostavi statističarima.
P.S. Bolje bilo bi da ubo si Intel 520 koji je danas smiješno jeftin, a ne tog kralja kamena, no ako ti sretan si, tko ja sam da sudim ti.
|
hvala ti na rijecima utjehe

ma, ovo je bilo najjeftinije sta sam vidio... znam da tu uvijek ima manevarskog prostora i da sam mogao bolje proci, ali ajde. na kraju krajeva uvijek ovo mogu prodat i uzet nesto drugo.
to sta kazes, kanta je sad avion u odnosu na stari disk, preporodio sam se. sad mi je milina stisnut power button i gledat kako je sve spremno za rad u roku odma, a ne kao prije - upalim komp, odem se presvuci, jos nesto obavim po kuci i onda je mooozda kanta spremna. znam, znam, to ukazuje na druge probleme s kantom, ali kuzis poantu