Citiraj:
Autor the chosen one
Jel se smije znati koji kvart? Da li su "brendirani" ko ovi od bnet-a? (na svakom je naljepnica s njihovim logom)
Ja sam u spanskom i za sada same odbijenice sto se tice vdsl-a, ali kod tcom-a se nisam ni raspitivao zbog, jel, cijene 
|
Ovaj "moj" je u Šestinskom dolu 2 km sjeverno od Ilice i jedinstven je po tome što su ga čak i ogradili.
Bnetove/ostale ćeš od Tcomovih prepoznat po tome što imaju i minijaturno napajanje (nije trafo, već samo brojilo) pokraj samog ormara (koji je također i cca. dvaput veći od Bnetovih), jerbo im treba struja da napoje taj HW unutra.
Ak si u Španskom, imaš izvrsne šanse da u toku godine dobiješ VDSL jer je glavni razlog što Tcom forsira VDSL masovna rasprostranjenost Bneta u stambenim zgradama. Pretpostavka je da i ostali operateri slično razmišljaju, čak će i Optima navodno počet nudit VDSL preko infrastrukture svog novog gospodara.
Ovaj UPS kod mene su izgradili samo zato što meni netko nepoznat nudi brzine veće od 30Mbps u obližnjem naselju stambenih zgrada.