View Single Post
Staro 21.02.2015., 00:50   #8357
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Drift_King Pregled postova
Bas me zanima kako to radi na replayu... Cuo san svasta ali nisan dozivio takvu devastaciju.

Imao sam svakakvih partija sa artyjem ali ovak nesto nisam dozivio, istina da lik ima 1600 partija sa t92 ali ooet mi je ta partija bila malo cudna...

Citiraj:
Autor e-one Pregled postova

Ovo RED/Orange pavijan ne znam kaj bih komentirao.
Općenito vrijeđanje statistički slabijih igrača bez ikakvog povoda na random mi je onak čisti primitivizam.
Pa tu igru igraju i klinci, a i moj stari npr. Pa kaj da vređam čovjeka od 50 god kaj ima slabije reflekse ili kaj ne zna dobro mape?
Pa normalno je da neće većina biti pro igrača, a i da nema njubova, na kome bi se ejsovi na tenkovima zaradili?
Isto tak nisu ni dobri igrači bajka, većina ih gleda samo svoje statse, rijetko kad te netko od njih čupa ili pomogne, često znam vidjet kak IS7 mene u IS8 čeka da guram naprijed, ono wtf? Ja is IS-8 mogu samo supportat iz bliza, ali ići prvi je instant kill....
Ako vidim neke kriminalne stase i hrpetinu partija onda uvijek napisem da ga svi prijave za bota, ne mozes mi imat 10k partija i 200 wn8 a igras desetke, ja i klinci bi vec skuzili.
Ali bome vrijedjam svakog ako igra skroz bez mozga bio on crven ili ljubicast, slobodno oni mogu i mene al do sad to nisam dozivio osim da kempam a to mi je isto smijesno jer kad gubis 10-7 normalno da ces usporit i malo kempat
a obicno uvijek ja najebem kad idem neko pomoc i onda opet nakon tog odem, ne patim na statse pa da cekam da sto vise dmg napravim, znam masu puta zginut ko paradajz ali to vecinom zbog tog kaj rusham i mislim da ce me moji pratit i naravno cekaju da me siluju i onda krenu kad sam mrtav
Sa takvom igrom wn8 na kraju dana mi se krece od 2500-3000, u zadnje vrijeme zna bit i ispod zbog vece kolicine artyja koji znaju fino zasrat sve.
A partije traju u pravilu 5 min, ili mi njih razbijemo ili oni nas, rjedje se oduzi.
Ona partija od neki dan sa mediumom za nju mi je bio 15 000, vec dugo nisam imao takav sa jednom partijom (ne racunajuci skaute kod kojih ni ne radi dobro wn8).

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote