Citiraj:
Autor stipe1771
Kakva je baterija i ekran na suncu kod manna ?
|
Stavljamo ga na punjač svaku drugu noć na oko 30% baterije, a u ta dva dana se igra prosječno po sat i pol dnevno (zbrojeno), malo si čačka google oko pol sata dnevno, 3-4 smsa i 2-3 poziva od ukupno 15-ak min na dan.....mene je jako ugodno iznenadila izdžljivost (doduše ja sam do sad imao izraubani Prestigio s 1500 mAh koji je jedva gurao dan s minimum aktivnosti).
Djeluje vrlo živahan s dosta brzim odzivom, a ekran je bez greške (mrtvi pikseli, na svim djelovima isto reagira).
Na suncu se vidi nešto slabije (tamnije), no (mislim) vrlo tolerantno.
Citiraj:
Autor kiksich
Ostavi se tih Elefončeka nego razmisli i o Asus ZenFone-u 5 s alzashop-a(2god. garancije i stigne za manje od 5 dana).
Samo ne znam koliki ti je problem njegova veličina, al u tom cjenovnom rangu bih osobno na njega išao...
|
Hvala na sugestiji.
Ma, gledao sam i te Asuse (netko je pisao na forumu pohvalno o njima), ali me brine što je nekako baterija slaba (bar deklarativno).
Nekako sam (kroz pomoć ovdje) onda najbliži kupnji ovog Lenova:
http://www.kimovil.com/en/where-to-b...den-warrior-a8
Iskreno, nekako mi je radi zadnje strane izgleda onako malo "kineski jeftino" (bez uvrede ikome ili ičemu, naravno) onako, kao igračke za klince, no to mi nije toliki bad.
Pokriva sve moje želje i nekako mi se čini da je najziheraškija kupnja (u tom cjenovnom razredu i opcijama koje nudi). Kao što rekoh i dalje vrlo rado prihvaćam neke druge opcije, jer im je ionako Nova godina (pa koliko kužim ne može se baš svugdje naručiti).
Da li možda netko zna da li Lenovo malo "nateže" (pretjeruje) u deklariranju kapaciteta baterije? (Dekra je spomenuo da bi to bio slučaj npr. kod Elephonea).
Hvala ljudi
mod: koristi EDIT/MULTIQUOTE