View Single Post
Staro 20.02.2015., 20:22   #1312
The Man
Premium

The Man's Avatar

Datum registracije: May 2012
Citiraj:
Autor vedran031 Pregled postova
http://www.lidl.hr/hr/2635.htm?actio...etail&id=13693

Ima netko da je kupio ili ima od prije ove rucke za sklekove? isplati li se uzet ili dodat malo vise para za neke kvalitetnije
Uzeo sam si ja ovo ljeto u Hervisu slične ručke, ali u (po meni) dosta boljoj izvedbi i definitivno je intenzivnije sklekovati s njima jer svaki je sklek djelomično propadanje. Imam i one zle rotacijske ručke, ali one me previše ubiju i razvale pa nemrem poslije pomicat ruke i sav naoteknem od struka naviše. Te rotacijske su ti ok ako imaš dobru ili top formu i nisi previše masivan, a u suprotnom su nemilosrdne i strgat će te kao malu bebu. S druge strane, ako si pak perce katergorija, sklekovi ti baš i nemaju previše smisla jer si prelagan samom sebi. Eventualno neki ruksak pun kamenja uzmeš na leđa i deri...

P.S. Ako netko zna da postoji neka mašina za propadanje, a da dura do 120 kila i da je rasklopiva, a povoljna neka me obavijesti. Još mi samo to fali od bodyweight geđeta.

The Man je offline   Reply With Quote