Citiraj:
Autor buljo
Neki dan sam ispucao svih 10 prijava jednom debilu i ISUu.
Stanem sa e25 na snipe mjesto i tip koji je bio pored mene (ja sam na boljoj poziciji) dođe iza mene i zgura me, ja lijepo iza njega i bam u dupe. Frajer se okrene i bum 800 hpa mi skine, nakon tog sam ga još jednom dvaput pogodio i poplavim pa se više nisam htio zajebavat al sam ga gurao cijelu partiju pa više niš nije mogao pogodit.
Isto tako paradajz u t54 stane na snipe mjesto umjesto da ode na svoju stranu i radi neki qurac, popnem se na to malo brdo sa jgpzom i zguram ga dolje i onda je frajer krenuo me gurat i ciljam tenk, ovaj me gurne i fulam, lijepo napunim okrenem se i u njega 1200  Do kraja partije u kojoj sam napravio 0 dmg me gurao i kasnije blokirao da me ubiju, joj kak sam lud bio, chat je bio krvav od psovki 
|
Mines mapa: stojim s ELCOM u grmu (camo crew, camo net, camo paint) i debil u Panth88 dodje iza mene, lipo mu objasnim zasto da odjebe, jer ce mene na blind pogodit. Nije tio poceo me gurat, pogodio ga u motor budala izgorila > ban 1 sat
Redshire mapa: RHM Borisg, grm standardna procedura (sve ka za elca vridi), debil s Ferdijem dodje iza mene, opet mu objasnim, nace da se makne. E ovaj put dam koridinate artyu, i pocmem random pucat u zrak da me spota i njega pogodi, sta se i dogodilo. Retard me pukne, zasijen mu jednu u bok.
Arctic Region mapa: debil me u SU-100 gura (T67 udaram snipe), pogodin ga 2 puta.
I dalje da ne nabrajan, uglavnom ljudi su retardirani i ne slusaju, jer nemaju pojma kako koristit grm i kako to lose negativno utjece na ostale. 15m je cista nepoznanica za njih kao i 6th sense.
Citiraj:
E budem sutra stavio jedan replay ak se sjetim koji je bio, da mi netko kaže dal je moguće da je njihov arty koristio warpack.
Dakle 3 šuta, prvo 1300 u frenda direkt šut, onda 1900 hp obj 140 (isto one shoot) i onda meni direkt šut 1100 koliko mi je ostalo. Toliko preciznosti sa T92 ne znam dal je moguće...
|
Bas me zanima kako to radi na replayu... Cuo san svasta ali nisan dozivio takvu devastaciju.