View Single Post
Staro 20.02.2015., 18:59   #8355
Drift_King
Never Forgetti

Drift_King's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Neki dan sam ispucao svih 10 prijava jednom debilu i ISUu.
Stanem sa e25 na snipe mjesto i tip koji je bio pored mene (ja sam na boljoj poziciji) dođe iza mene i zgura me, ja lijepo iza njega i bam u dupe. Frajer se okrene i bum 800 hpa mi skine, nakon tog sam ga još jednom dvaput pogodio i poplavim pa se više nisam htio zajebavat al sam ga gurao cijelu partiju pa više niš nije mogao pogodit.

Isto tako paradajz u t54 stane na snipe mjesto umjesto da ode na svoju stranu i radi neki qurac, popnem se na to malo brdo sa jgpzom i zguram ga dolje i onda je frajer krenuo me gurat i ciljam tenk, ovaj me gurne i fulam, lijepo napunim okrenem se i u njega 1200 Do kraja partije u kojoj sam napravio 0 dmg me gurao i kasnije blokirao da me ubiju, joj kak sam lud bio, chat je bio krvav od psovki
Mines mapa: stojim s ELCOM u grmu (camo crew, camo net, camo paint) i debil u Panth88 dodje iza mene, lipo mu objasnim zasto da odjebe, jer ce mene na blind pogodit. Nije tio poceo me gurat, pogodio ga u motor budala izgorila > ban 1 sat
Redshire mapa: RHM Borisg, grm standardna procedura (sve ka za elca vridi), debil s Ferdijem dodje iza mene, opet mu objasnim, nace da se makne. E ovaj put dam koridinate artyu, i pocmem random pucat u zrak da me spota i njega pogodi, sta se i dogodilo. Retard me pukne, zasijen mu jednu u bok.
Arctic Region mapa: debil me u SU-100 gura (T67 udaram snipe), pogodin ga 2 puta.

I dalje da ne nabrajan, uglavnom ljudi su retardirani i ne slusaju, jer nemaju pojma kako koristit grm i kako to lose negativno utjece na ostale. 15m je cista nepoznanica za njih kao i 6th sense.

Citiraj:
E budem sutra stavio jedan replay ak se sjetim koji je bio, da mi netko kaže dal je moguće da je njihov arty koristio warpack.
Dakle 3 šuta, prvo 1300 u frenda direkt šut, onda 1900 hp obj 140 (isto one shoot) i onda meni direkt šut 1100 koliko mi je ostalo. Toliko preciznosti sa T92 ne znam dal je moguće...
Bas me zanima kako to radi na replayu... Cuo san svasta ali nisan dozivio takvu devastaciju.