Tema: Iskon
View Single Post
Staro 20.02.2015., 13:37   #1832
Froxie24
Registered User

Datum registracije: Feb 2015
Ne znam ja se nekako dvoumim između Bneta i Iskona. Iskon mi se čini kao bolja i jeftija opcija samo moram točno provjeriti koju maximalnu brzinu mogu postići na VDSL-u.
No kako živim u starijoj zgradi gdje mi se instalacije čine slabe Bnet bi provukao već postavljenim kanalicama svoje nove kablove ali me kod njih muči onaj fair flat rate i loš ping u igrama.
Ima li tko da ima Iskon i da zna da ima stare instalacije. Ima li velikih gubitaka?

Ne znam koliko je ovo preczno no sad na T-com ADSL rezultat mi je ovakvi: http://i36.photobucket.com/albums/e3...ps3709aecc.jpg

Na stranici SpeedGuide.net sam koristio kalkulator koji kaže ovako:
<table class="t1"><tbody><tr><th colspan="2">DSL Maximum Speed Calculator</th></tr> <tr> <td style="text-align: right;" nowrap="nowrap">Downstream Attenuation</td> <td nowrap="nowrap">22.1 dB</td> </tr> <tr> <td style="text-align: right;" nowrap="nowrap">Cable loss</td> <td nowrap="nowrap">13.81 dB/km (default=13.81)</td> </tr> <tr> <td colspan="2"><hr></td> </tr> <tr> <td style="text-align: right;" nowrap="nowrap">Approximate Distance</td> <td nowrap="nowrap">1600 meters</td> </tr> <tr> <td style="text-align: right;" nowrap="nowrap">ADSL Max Speed</td> <td nowrap="nowrap">8000 kbps</td> </tr> <tr> <td style="text-align: right;" nowrap="nowrap">ADSL2+ Max Speed</td> <td nowrap="nowrap">19623 kbps</td> </tr> <tr> <td style="text-align: right;" nowrap="nowrap">VDSL2 Max Speed</td> <td nowrap="nowrap">20871 kbps</td></tr></tbody></table>
Znaći bez problema bi mogao uzeti Duo paket od 20/5 Mbps?
Froxie24 je offline   Reply With Quote