Citiraj:
Autor Disco
A kad gledas realno, lagali oni ili ne, cinjenica je da to trenutno best buy grafa, ja sam mislio svoju probat vratit, ali na kraju zakljucio da mi sve igre rade odlicno i da nema smisla vracat, a ko zna kad ce nove ATIce i sto i kako ce biti sa njima.
|
Pa ne bih se bas slozio
Gledah prosjecnu razliku u cijeni u odnosu na 290-tku, nekih 400-500kn je razlika. I bas sam isao gledati najnovije recenzije na guru3d-u, i tocno se vidi da su to graficke istog ranga. Od 8 igara koje testiraju u 2 je 290 brza, u 1 su doslovno identicne i u ostalih 5 je brza 970-tka.
U svakom slucaju to su 2 kartice koje su poprilicno slicne po performansama, s tim da je 970-tka nesto bolja (vecinom marginalno).
One price o buci i pregrijavanju 290 serije zaboravi. Imam u kompu xfx 290 dd i nit ju cujem, nit ju vidim, nit se pregrijava (meni dođe na nekih 60-65 stupnjeva, ovisno o igri). Graficka je rock solid.
Citam da je slicno/identicno i sa drugim proizvođacima od kad su poceli stavljati svoje coolere (ne vidim da se uopce vise prodaju sa stock coolerima).
Tako da je po meni tih 400-500kn koje platis vise za 970 - bacanje novca . Za te pare uzmes 120gb SSD, dodatno RAM-a ili sto god da te veseli