View Single Post
Staro 20.02.2015., 08:59   #4467
kekec01
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Nov 2014
Citiraj:
Autor fora Pregled postova
Ulefone Be X (onako, na prvu)

Gdje/što: Stigao s Coolicoola za 15 dana. 90 USD + PDV

U kutiji: mobitel, EU punjač, USB kabel, baterija (piše 1900mAh, poslije ću je izvagati), dvije folije za ekran od kojih jedna već postaljena na mobitel.

Izgled: lijep telefon, kompaktan, djeluje dosta kvalitetno.

Ekran: Stigao sa zalijepljenom folijom. Oštra slika, dobre boje, dobro osvjetljenje. Multitouch 5 prstiju. Dobar odziv ekrana, precizan. Tipke ispod ekrana nisu osvijetljene.

Kamera: mislim da je zadnja kamera 5Mpx interpoliranih na 8Mpx. Slike dnevne su ok za mobitel. Noćne dosta zrnate ali svijetle, bljeskalica dovoljna za 1,5 do 2 m udaljenosti.
Prednja kamera je iznenađenje - bolja od prosjeka.

Zvuk
: U razgovoru ja čujem dobro i mene čuju dobro. Zadnji zvučnik glasan, dobar zvuk.

Notification led nema.
Preuzeo ga danas i slažem se sa svime. Međutim, imam problem sa mrežom. Koristim Tomato i Tele2 kartice. Na svim telefonima do sada koje sam imao Tomato je imao pun signal a Tele na pola ili slabije. Na ovom telefonu Tele ima pun signal a Tomato u rasponu od pola do ništa s naglaskom na ništa. Gledao sam u postavke mreže, odabirao i ručno i automatski ali nikakve promjene. Ista je stvar u koji god slot stavim kartice. Pa šta se to ljudi moji događa šta,šta???
kekec01 je offline