View Single Post
Staro 20.02.2015., 00:48   #4458
dragstar
Registered User

Datum registracije: Feb 2015
Lijepi pozdrav svima.
Nov sam ovdje, a pročitao sam skoro sve komentare. Naučio podosta. Svaka čast ekipi.

Prestigio je dao svoje tj. grubom greškom završio u vodi, pa slijedi kupnja.
Zamolio bih vas za savjet koji bi mob bilo ...hmmm...najpametnije kupiti od ovih koji su mi u nekom užem izboru (koristio sam Kimovil, radi cijene i karakteristika):
1. Lenovo Golden Warrior A8 806
2. Elephone P3000S
3. Elephone P6000
4. Kingzone N3 plus

Znam da svatko ima preferencije ka određenoj marki, a osobno nemam iskustva ni s jednom od ovih, pa molim za pomoć.

Dakle, radi se o cifri od cca 1000 do 1200 kn (u tom se rasponu kreću ta četiri) i to mi je negdje ciljani iznos. Može i malo više ali ne previše, ako imate pametniji prijedlog.

Imaju 2GB i 16 GB, solidne kamere, čini mi se solidne procesore i brzine. Baterije su već nešto različite. Svi su i 4G, što mi i nije full bitno, ali ispada da se mogu i takvi kupiti s lovom kojom raspolažem... :-)

Ja sam srednjih godina, pa osim da mob dobro radi kao telefon (pozivi, sms, solidna baterija...), bitni su mi mailovi i surfanje "u hodu" za podacima, često ga koristim za fotke klinaca u trku, a oni mi ga često i uzmu za igrice (fifa i sl..), a neki put i ja isto (kartanje, jel..).....dakle, neke ciljane želje su za dobrom baterijom (što dugotrajnijom), solidnim fotićem, ta 2 GB RAMa (da to nekako vrti),i procesorom.

Zamolio bih vaše mišljenje o mom izboru (sve kritike i opservacije više nego dobrodošle) i sugestiju koji bi bio, recimo, najbolji od njih.
Isto tako primam i prijedloge za neke druge.

Puno hvala.
dragstar je offline